29S: VAGA GENERAL. Parem el món per protestar

El passat 8 de març, malgrat la neu, les dones vam fer sentir la nostra veu per evidenciar la necessitat de canviar el sistema, d’incloure i de debatre les nostres propostes davant aquesta situació que cada vegada agredeix més els nostres drets i no posa les bases per un nou sistema.

Ara, en el marc d’una mobilització que volem que sigui molt gran, volem fer sentir les nostres propostes feministes i antipatriarcals així com la nostra veu fent vaga general i anant plegades a la manifestació. Ens trobem a les 17h a la girafa de la cruïlla de Rambla Catalunya i avinguda Diagonal.

És el moment de fer present aquestes propostes que tenen com a element central la cura, imprescindible per una societat civilitzadora (que posi en primer terme la persona i no la seva productivitat). És el moment de tornar a denunciar els falsos límits de l’economia capitalista androcèntrica basada en el mercat i en el neoliberalisme més bel·ligerant dels darrers anys.

Les dones en posar en primer terme les persones, reivindiquem en primer lloc el benestar i la qualitat de les persones -totes diverses i això des de la Nostra mirada de dones, ha de ser un DRET UNIVERSAL.

Parem el món per protestar i fer arribar la nostra veu i les nostres propostes a tot arreu!!!

Convoca:  Ca la Dona

Log in with your credentials

Forgot your details?