29 S VAGA GENERAL

Nosaltres, alternatives feministes. Mani: Rambla Catalunya amb Diagonal ( on hi ha una girafa) a les 17:30h.

El 8 de març, malgrat la neu, les dones vam fer sentir la nostra veu per evidenciar la necessitat de canviar el sistema i d’incloure i debatre les nostres propostes davant aquesta situació que cada vegada agredeix més els nostres drets i no posa les bases per un nou sistema.Ara en el marc d’una mobilització DE PROTESTA que volem que sigui molt gran volem fer sentir les nostres propostes feministes i antipatriarcals i la nostra veu fent vaga general i anant plegades a la manifestació.

És el moment de fer present aquestes propostes que tenen com element central la cura, imprescindible per una societat civilitzadora ( que posi en primer terme la persona i no la seva productivitat). És el moment de tornar a DENUNCIAR ELS FALSOS LÍMITS DE L’ECONOMIA CAPITALISTA ANDROCÈNTRICA BASADA EN EL MERCAT I EN NEOLIBERALISME MÉS BEL·LIGERANT DELS DARRERS ANYS.

Les dones en posar en primer terme les persones, vindiquem en primer lloc el benestar i la qualitat de les persones – totes i diverses I això des de la Nostra mirada de dones, ha de ser un DRET UNIVERSAL.

PAREM EL MÓN PER PROTESTAR I FER ARRIBAR LA NOSTRA VEU I LES NOSTRES PROPOSTES A TOT ARREU!!!!!

Lloc i hora de trobada: Rambla Catalunya amb Diagonal ( on hi ha una girafa) a les 17:30h.

Log in with your credentials

Forgot your details?