3/11::. Assemblea Oberta- Combatem les polítiques racistes i xenòfobes i el discurs de l’odi- Caravana Obrim Fronteres

Els diferents col.lectius i entitats de la Caravana Abriendo Fronteras estem començant a plantejar la possibilitat de fer una campanya/acció europea contra les polítiques migratòries de  la UE i els seus estats membres entorn a les eleccions al Parlament Europeu al maig del 2019.

Volem construir aquesta acció amb una àmplia xarxa de col.lectius de tots els territorris. Nomès amb la força col.lectiva podem lluitar contra les polítiques racistes, el tancament de fronteres i el creixement del feixisme a Europa.
Per començar a treballar i coordinar-nos a nivell estatal, s’ha organitzat una trobada el 10 i 11 de novembre a Artea (Biscaia), també per conèixer aquest projecte on conviuen persones migrants d’almenys 10 països diferents.
Per plantejar prèviament que podem fer des de  Catalunya, la Caravana Obrim Fronteres convida a tots els col.lectius, entitats o persones individuals interessades a participar, el dissabte 3 de novembre a les 16,00, a La Fede ( c/ Tàpies 1).

Preguem confirmar assistència, escrivint a caravanaobrimfronterescat@gmail.com indicant nom i cognom i si pertanys a alguna organització.

Log in with your credentials

Forgot your details?