6- 27/10:: [EXPOSICIÓ] Il·limitades. Mostra FemArt

22045755_1101581439975920_5750575380466548435_n

Un any més, Femart organitza la “Mostra d’Art” realitzada per dones, lesbianes i trans, a partir de la qual es mouen i promouen debats feministes, actituds crítiques i radicals contra el patriarcat i propostes de nous paradigmes de relacions creatives. AQUEST ANY ENS DECLAREM IL·ILIMITADES!!

REBUTGEM ELS LÍMITS QUE PRETENEN DETERMINAR ELS NOSTRES COSSOS I PER AIXÒ ENS SENTIM CADA VEGADA MÉS TRANSGRESSORES, CADA COP MÉS ¡IL·ILIMITADES!

Les persones, les coses que hi ha al món es toquen, entren en contacte, es relacionen. El límit és un concepte que constreny la relació, és una construcció artificial que pretén classificar-nos des d’una perspectiva reguladora concreta i jerarquitzada. Quan no hi ha límits repressors, cauen les fronteres i es fan possibles les relacions. La majoria dels límits subjecten i alhora exclouen i rebutgen. Una aliança entre el reprimit i el exclòs i marginal es converteix en una possibilitat de revolta. En tot cas, cada límit que s’instaura sembra la llavor de les transgressions que el desbordaran i que delaten la seva existència fabricada i contingent. Sentir-nos ILIMITADES vol dir viure en constant insubmissió, en constant diàleg i confrontació amb tot allò que se’ns presenta com a formes tancades i massa “definides”, ¡Es tracta de desobeir la paràlisi!

En aquesta mostra volem “desenmarcar” (i desemmascarar) l’art amb actitud il limitada. Per això us proposem subvertir els límits mateixos del que considerem art i experimentar de quina manera les nostres accions de lluita i transgressió quotidianes i polítiques poden adquirir formes artístiques … Tota creació artística és ja una transgressió del que és previsible. Un gest artístic indòmit esdevé un acte polític i en una possibilitat oberta.

Divendres 6 d’octubre  

INAUGURACIÓ 19h Presentació de la Mostra a càrrec de l’equip Femart

ACCIÓ 19:30h Acció participativa de Dance Here Project

Divendres 20 d’octubre 

TALLER  17:30h ‘Mujeres que no fueron portada’  a càrrec de Lala Pasquinelli (2h)

PERFORMANCE 20h ‘Polifonies corpòries’ a càrrec de l’Artèria (25min)

Dissabte 21 d’octubre 

OPEN HOUSE 10-20h Visites guiades a l’edifici històric de  Ca La Dona i a l’exposició Femart 2017

Divendres 27 d’octubre 

CLOENDA 18h Presentació de la guanyadora

ACCIONS 18:30h Acció participativa de Dance Here  Project a la plaça 8 de març

19h Estrena Lectura dramatitzada de l’obra ‘De generacions’ de l’autora Isabel Franc. Direcció: Ariadna Martí. Interpretació: Isabel Franc, mare; Júlia Valdivielso, filla; Nil Martín, cosí.

KAFETA FEMINISTA 20:30h Festa amb DJ a càrrec de Les Fatales i Radio Whisky Bar

Mentre duri la mostra. Mina Hamada i Mali Mowcka realitzaran un mural a Ca La Dona en el marc de l’exposició. Visita l’exposició de dilluns a divendres de 17 a 20h. Horaris concertats per visites de grups.

[Inuaguració i Cloenda: públic mixt]

http://www.femartmostra.org/

Descarrega’t aquí el flyer.

Log in with your credentials

Forgot your details?