XIII Fòrum contra les violències de gènere

2017-ForumCartellHoritzontal

Des de la Plataforma Unitària contra les violències de gènere, ens complau fer-vos arribar el programa del XIII FÒRUM CONTRA LES VIOLÈNCIES DE GÈNERE, que tindrà lloc els dies 9, 10 i 11 de novembre a l’Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona, sota el lema “Teixim resistències enfront de les violències sexuals”.

 

“Teixim resistències” és la nostra forma d’expressar que la manera de lluitar contra les violències sexuals ha de ser activa, col·lectiva i global. Tot i que les seves manifestacions, les conseqüències per les dones i les estratègies d’abordatge tenen les seves especificitats en cada territori, compartim la mateixa causa universal: l’estructura patriarcal de dominació.

Per això, en el Fòrum d’enguany, posarem sobre la taula i debatrem sobre com abordem les violències sexuals, però també altres qüestions que ens preocupen com els feminicidis, la islamofòbia de gènere, la tirania de l’ideal de bellesa que violenta els nostres cossos, la violència institucional, la violència que pateixen les dones en frontera, i d’altres, que debatrem amb dones d’aquí i d’allà, amb els professionals, amb les entitats socials, amb la ciutadania, amb la joventut; tots  ells col·lectius amb qui compartirem vivències i teixirem resistències per exigir als estats la seva responsabilitat en l’eliminació de totes les formes de violència. 

Amb el lema d’enguany, us convidem a implicar­-vos en l’eradicació de la violència masclista, donant la major difusió possible al XIII Fòrum contra les violències de gènere, l’únic que existeix en tot l’Estat espanyol. Si voleu fer-li una entrevista a Montserrat Vilà, coordinadora de la Plataforma, o a alguna de les ponents de les taules rodones, o necessiteu imatges o més informació… estem a la vostra disposició.

Moltes gràcies per fer que el Fòrum sigui cada any més gran!

______________________________________________________________________________

El XIII Fòrum contra les violències de gènere, tindrà lloc els dies 9, 10 i 11 de novembre a l’Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona, sota el lema “Teixim resistències en front de les violències sexuals”.

Aquest Fòrum ha estat una feina de mesos, realitzada de manera col·lectiva per moltes de les entitats que formeu part de la Plataforma.

A un mes vista, és el moment de concentrar-nos en fer que el Fòrum arribi al màxim nombre de persones i entitats possible.

En aquest enllaç, trobareu el programa i el formulari d’inscripció.

Plataforma unitària contra les violències de gènere

Rambla de Santa Mònica, 10, 1a planta

08002 Barcelona

Telf: 627398316

Mail: prouviolencia@pangea.org

Web: www.violenciadegenere.org

Log in with your credentials

Forgot your details?