[COMUNICAT] Ahed Tamimi, Dones Lliures en Territoris Lliures

                              DONES LLIURES EN  TERRITORIA LLIURES

PERQUÈ CAP DONA POT SER LLIURE SI NO POT VIURE EN UN PAÍS LLIURE DE LES VIOLÈNCIES HETEROPATRIARCALS.

Cap dona pot ser lliure davant l’opressió de l’estat Israelià  que continua ocupant i usurpant il·legalment territoris palestins.

Tot i que el conflicte entre Israel- Palestina, continua ,la majoria de vegades sota un tel d’invisibilitat  davant els mitjans de comunicació, ara veiem que s’aixeca una no va forma DE RESISTÈNCIA  NO VIOLENTA  per part de tot una nova generació de dones joves, contra l’estat militarista i colonitzador d’Israel.

La imatge de l’AHED TAMIMI, forma part d’aquesta nova resistència  de la generació de les joves palestines contra l’ocupació.

La imatge de l’Ahed ha viatjat per arreu del món virtual . Ha pogut mostrar com una noia jova s’enfronta davant els soldats israelians armats tan sols amb els gestos i les paraules.

Aquesta imatge ha servit per visibilitzar la força i la potència de les dones i les seves estratègies, davant uns soldats que són el paradigma de la força a través de les armes, de vetllar per la “seguretat” de l’estat Israelià.

L’Ahed  Tamimi, , que ha crescut sabent que vivia en un país ocupat, ha deixat ben palès la situació que continua existint als territoris ocupats de Palestina.

Ara forma part del gruix de palestines i palestins detinguts i empresonats sense cap judici i de manera arbitrària.

Ara, la nova generació de dones palestines, utilitzen una nova eina de divulgació i alhora de resistència: contra la militarització de l’ocupació, utilitzant les xarxes socials i les gravacions de imatges amb els mòbils. Això és el que ens permet també poder continuar el nostre suport  i mantenir els contactes.

Des de DONES X DONES, ENCORATGEM  ATOTES LES FEMINISTES A CONTINUAR TREBALLANT PLEGADES DAVANT DE QUALSEVOL FORMA D’EXPRESSIÓ MILITARISTA I VIOLENTA DAVANT LA POBLACIÓ PALESTINA.

 

                                                        Dones X Dones

1 Comment

Comments are closed.

  1. […] 8 de febrer ens sumem a la iniciativa de Ca la dona i convoquem concentració per exigir la llibertat d’Ahed Tamimi i de totes les menors […]

Log in with your credentials

Forgot your details?