el 14N… totes a la vaga! Fem-la general del tot!. Salut i BONA VAGA! Mani a BCN 18h

femvagaAquí ve el fullet 14n_Totesalavaga_A5 quehttps://www.caladona.org/wp-admin/post.php?action=edit&post=7928&message=1 hem fet des de la Comi de Ca la Dona per a la vaga general del #14N.Us animem a fer-ne difusió i, sobretot, a ser ben presents a la vaga com a feministes. el fullet maquetat per a imprimir en A5

El 14n… totes a la vaga! Fem-la general… del tot!

Com a feministes, ara i aquí, ens convoquem a ser molt presents i de forma activa a la vaga general del 14N. Perquè no volem una vaga només productivista, ens convoquem a posar al centre de la vaga, la cura de la vida, a través de totes les estratègies que se’ns acudeixin: blocs feministes, piquets violetes, pancartes, accions de creació i resistència…

Perquè no volem viure abocades al treball de mercat.

Perquè no volem cap retallada en els nostres drets laborals, socials, sexuals.

Perquè no volem estar al servei de l’estat i dels bancs.

Treballem per una vida vivible!

Volem la coresponsabilitat de dones, homes, societat i Estat i fins i tot dels mercats. Una coresponsabilitat que posi al centre de l’organització social i econòmica no el creixement econòmic, sinó el sosteniment de totes les vides i el respecte pel planeta.

Volem un Estat que proporcioni els serveis que necessitem i que rescati la ciutadania i no els bancs.

Volem que els sindicats i les formacions polítiques introdueixin el pensament i la pràctica de la cuidadania en el seu treball i les seves propostes per a no reproduir una societat abocada al productivisme, sinó per assolir una vida vivible i de qualitat per a totes les persones.

El que està en crisi és el sistema capitalista i patriarcal!!

El 14 de novembre, Ca la Dona farà vaga. La casa estarà oberta per a descansar, menjar i reposar energies durant la jornada de resistència i acció cuidadana feminista.Ens sumem a totes les iniciatives feministes que es proposen per aquests dies. Us mantindrem informades de les propostes que vagin arribant! I, sobretot, us animem a fer les vostres a cada casa, a cada barri, a cada ciutat.

Som moltes, i no estem soles! Prenguem les cases, els bancs, les empreses, prenguem els carrers!!!

I què és això de posar al centre la cura?Ja fa uns anys que algunes economistes feministes i alguns grups de dones estem parlant dels treballs de cura i d’una diferent forma de fer l’anàlisi econòmica de la societat i, per tant, les propostes de canvi.La idea se sintetitza en la següent gràfica, que recull el circuit del treball:

diagramaElaboració gràfica: Cristina Carrasco a partir de Picchio. http://revistadeeconomiacritica.org Núm. 11, 1S. Art. “La economía del cuidado: planteamiento actual y desafíos pendientes

….no podem continuar fent el joc al mercat i al capital, quedant-nos en el discurs i la pràctica de les relacions laborals, el productivisme, el benefici.Les feministes estem generant altres  eines d’anàlisi i altres pràctiques econòmiques, laborals, socials.Perquè no és la crisi, és el sistema capitalista i patriarcal.Per a una vida vivible per a totes i tots, i respectuosa amb el planeta.

EXIGIM:

Invertir en cura,Repartir el treball,Compartir la vida

Cap retallada en els nostres drets. Prou precarització.

TOTES A LA VAGA GENERAL!-14n_Totesalavaga_A5

INFORMACIONS CONVOCATÒRIA VAGA #14N: La vaga, fem-la general… del tot!

PDF del manifest de Ca la Dona, i  també:

MANIFESTACIÓ #14N a les 18h: a GRAN VIA amb PASSEIG GRÀCIA (Cimera social, ccoo, ugt, prou retallades…) i a JARDINETS de GRÀCIA, (CGT, Assemblees Barris i Assemblea Feminista per la vaga)

*el manifest que s’ha elaborat des de les secretaries de les dones de CCOO i UGT,

*el que ha elaborat la Marea Violeta,

*el fullet de difusió del FemBloc de Feministes Indignades

Vegeu, també, el cartell que s’ha elaborat des de diferents col·lectius i espais feministes amb  la convocatòria que s’ha generat des d’aquests espais, per a Barcelona. Consulteu si es fan piquets feministes a les vostres poblacions!

i per llegir… #14N RAZONES FEMINISTAS PARA LA HUELGA http://cicatricestransgenicas.blogspot.com.es/2012/11/14n-razones-feministas-para-la-huelga.html

Log in with your credentials

Forgot your details?