El CEDID-UAB organitza les jornades d’actualització científica “Dones en lluita, feminismes i canvi social”

El Centre d’Estudis sobre Dictadures i Democràcies de la UAB i la Fundació Carles Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics i Locals organitzen aquest curs, que abordarà la temàtica des de la doble perspectiva de la historiografia i els estudis culturals i literaris.

El programa de les jornades s’iniciarà el 6 de juliol amb una sessió digital dedicada a diversos enfocaments teòrics de l’àmbit temàtic. Les tres següents recorreran la part central del segle XX a Espanya i a Catalunya (de la Segona República a la Transició) i atendran l’experiència de les dones i les seves lluites en els àmbits de la política, societat, cultura i lletres. La darrera sessió se centrarà en les pedagogies feministes aplicades a l’educació i a experiències concretes d’intervenció en l’aula.

La situació actual ha fet que la realització de les jornades sigui en línia. Els vídeos i materials de cada ponència o contribució, quedaran accessibles fins a la finalització del curs. El calendari de les jornades es perllongarà fins al 20 de juliol, data límit per completar les altres activitats que es proposaran a les persones participants.

El preu de la matrícula són 70 euros i es lliurarà a les persones participants un certificat d’assistència de 20 hores emès per la UAB, amb plena validesa oficial, inclòs el reconeixement com a activitat de formació permanent del professorat. La matriculació al curs esta oberta fins al 22 de juny.

Log in with your credentials

Forgot your details?