El país que volem les dones…2a part

18oct-fentelpaisqvolemlesdonesDissabte 18 d’octubre vam realitzar la 1a jornada de treball per dibuixar el país nou que volem les dones, convençudes que tot aquest procés no pot acabar en que tot segueixi igual, l’endemà del 9N. Nosaltres volem “ser-hi”, prendre part en el debat, decidir-ho tot…Volem visibilitzar la presència i aportacions de les dones i incloure-les en l’agenda política del país que volem.

SESSIÓ DE TREBALL realitzada 18/10:

-pluja d’idees sobre temes a partir de post-it

-agrupació de temes en àrees/blocs

-distinció entre temes generals (afecten grans temes de l’economia, la política, medi ambient, relacions internacionals…) i polítiques de dones o amb impacte especialment directe sobre les dones.

Al final de la jornada, el resultat va ser un mural i un document on recollim tot el que va sortir, agrupant els continguts en 6 blocs fonamentals:final_fentelpaisqvolemlesdones

CONCEPTES/IDEES-FORÇA

DRETS I LLIBERTATS

CO-EDUCACIÓ

REPRESENTACIÓ/PARTICIPACIÓ/PROCÉS POLÍTIC

TEMPS, TREBALLS, DRETS DE LES PERSONES (DE CUIDADANIA)

POLÍTIQUES GENERALS / “PROCÉS CONSTITUENT”

Com continuem (2a part). Com era d’esperar, no vam acabar. Estem treballant en 2 direccions:

  • FENT UN ARBRE (INTERCONNECTAR TOTS ELS TEMES/BLOCS ANTERIORS)

  • FENT UN MANIFEST PROPI (DES DEL FEMINISME) I UN “INSTRUMENTAL” (ARGUMENTARI)

conceptes_fentelpaisqvolemlesdonesSi no vas poder venir dissabte 18 octubre, però vols participar en aquest projecte, contacta amb nosaltres, també treballem virtualment! Les trobades presencials les acordem per correu i wassap.

Volem fer del mural de post-its un mural digital, si saps d’aquestes coses, si ets una entusiasta de la Big Data …vols donar-nos un cop de mà????

Ens trobaràs divendres 31 d’octubre a l’acte “Dones lliures en un país lliure”, 19h al CCD Francesca Bonnemaison (c/ Sant Pere més Baix 7 de Barcelona).

Si participes o coneixes d’altres projectes similars, t’agrairem ens avisis!

calaladona-fentelpaisqvolemlesdones

Feministes per la Independència (independents del patriarcat, del capitalisme, del militarisme…en un país lliure) + informació

Log in with your credentials

Forgot your details?