Estem de celebració. V aniversari de La Independent

Logo_bo_La_Independent-1

​Benvolgudes, La Independent ja té 5 anys! Estan preparant la festa pel divendres 30 d’octubre a la Sala Gran de la Bonnemaison, de 9 a 12 de la nit. Totes convidades!. Necessiten un cop de mà en difusió, temes audiovisuals i econòmic per tirar endavant la festa i ens animen a comprar bons de col·laboració, que donen dret a invitacions per assistència a la mateixa. Si voleu-podeu col.laborar, contacteu amb Júlia amoncomunicacio@gmail.com

Moltes felicitats!!!!

Missatge de les companyes de La Independent. Estem de celebració. V aniversari de La Independent:

Ara fa tot just cinc anys que un grup de col·legues pertanyents a la Xarxa Internacional de Dones Periodistes i Comunicadores de Catalunya -Xarxa Internacional de Periodistes amb Visió de Gènere (XIDPI.CAT-XIPVG), vam decidir pujar al carro dels mitjans digitals amb La Independent amb l’objectiu de donar visibilitat a totes les qüestions i problemes de gènere. Dit en altres paraules vam voler dotar-nos d’ una eina de comunicació on el tractament informatiu del gènere fos l’eix vertebrador de les nostres informacions.

Per això La Independent es va posar al servei de totes aquelles associacions, col.lectius, grups i dones que lluiten pel dret i les llibertats de les dones, pels Drets Humans de les Dones.

Com heu pogut anar comprovant al llarg d’aquests anys 5 anys, tant les que col.laboreu amb laindependent.cat com totes les persones que ens seguiu, la nostra tasca no ha estat exempta de dificultats. I no tan sols per la crisi econòmica que ha afectat a les possibles subvencions -que no hem tingut fora del primer any- sinó que també perquè La Independent es fruit de l’empenta, esforç, dedicació i voluntariat del grup fundador inicial i de les i els periodistes que s’ hi han anat afegint en el decurs d’ aquests anys i que ens ha empés en el nostre compromís de treball contra la violència masclista, la trata de persones, la injustícia, les guerres i de tot allò que fa vàlida la lluita feminista: la desigualtat entre dones i homes.

Ens queda molt per fer. Especialment dins del món de la comunicació i en especial dels mitjans audiovisuals on sobre el tractament informatiu de gènere podem dir que el més calent és a l’aigüera.

En qualsevol cas, però, cal subratllar una vegada més que estem de celebració i que en aquests cinc anys hem tingut ja més de 4.250.000 visites. Això ens demostra – a més d’ esperonar-nos – que el que fem interessa i que encara tenim no solament molt a dir sinó que encarem el futur més immediat amb l’ànim de millora en tots els aspectes informatius de la nostra tasca com a periodistes i comunicadores.

Log in with your credentials

Forgot your details?