03/05 Estrena del documental ‘La meva pell’

DonesxDones i la Xarxa Feminista ens conviden a l’estrena del documental La meva pell el 3 de maig a les 19.30h als Cinemes Girona.

El documental La meva pell reivindica el dret a migrar posant-nos a la pell de vuit dones que han exercit el seu dret a la lliure mobilitat.

Un documental de SICOM i Entrepobles amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Amb la col·laboració de: Dones x Dones, Xarxa Feminista i Tribunal Permanente de los Pueblos (Audiència Barcelona Juny 2018).

Cinefòrum després de la projecció. Aforament limitat, reserves a: sicom@sicom.cat

 

La meva pell és el relat de vuit dones valentes amb arrels, identitats, orígens i sabers diferents. Dones que han viscut l’experiència del procés migratori en primera persona. Dones que han deixat el seu país buscant un futur a Europa i que, moltes d’elles, encara l’estan buscant a causa dels incompliments dels Estats membres de la UE en un mar de “fronteres invisibles”.

 

La meva pell, realitzat per SICOM i Entrepobles, reflexiona sobre la migració. Posa el focus en l’acollida des del punt de vista de la dona com a supervivent d’una doble discriminació, com a migrant i com a dona.

 

El documental La meva pell reivindica el dret a migrar posant-nos a la pell de vuit dones que han exercit el seu dret a la lliure mobilitat.

Escolta el testimoni de la Fatou a: https://youtu.be/tTOFwhOK5hk

Log in with your credentials

Forgot your details?