10/01::. Estrena del documental ‘Silvana’

DocsBarcelona del Mes ens informa que pròxim mes de gener estrenen SILVANA, un documental (91 min.) dirigit per les directores Mika Gustafson, Olivia Kastebring i Christina Tsiobanelis. La història segueix a la rapera sueca Silvana des dels primers anys de la seva carrera com a artista underground fins a convertir-se en un autèntic referent queer, lèsbic, feminista i antiracista. Donant així veu a una generació de joves inconformistes que s’emmirallen en la seves cançons reivindicatives i trencadores d’estereotips. Al mateix temps que creix com a artista, Silvana s’enamora de l’artista pop i ídol lèsbic Beatrice Eli i, sense adonar-se’n, les dues artistes se submergeixen en una història d’amor íntima i inspiradora per la resta del col·lectiu, basada en l’admiració mútua, defugint així l’ideal habitual d’amor romàntic.

Una història protagonitzada per dones, i dirigida per dones que reflexiona a ritme de rap sobre la força que es necessita per aconseguir ser i acceptar-se un mateix.

 

L’estrena oficial serà el dijous 10 de gener a les 20 h als Cinemes Girona (c/ Girona, 175). Hi haurà un col·loqui posterior, amb la periodista i escriptora Júlia Beltran i la cantant i compositora Clara Peya, per tal d’aportar la percepció feminista de les dones artistes. Aquí teniu més info.

 

Podeu consultar tota la informació de la pel·lícula i les dates de projecció a: https://eldocumentaldelmes.com/doc/silvana/

I aquí teniu el tràiler:

https://www.youtube.com/watch?v=YG03wzpUa2Y

Log in with your credentials

Forgot your details?