16-17/12:. Formació en violències de gènere, privacitat i seguretat digital des de una perspectiva crítica i feminista

Formació per a dones políticament actives, activistes i defensores de drets humans, feministes i LGTBIQ per a comprendre i detectar violències i atacs masclistes a internet i les xarxes socials així com per a desenvolupar estratègies individuals i col·lectives de autodefensa i cura digital. Es treballaran àmbits relacionats amb la privacitat i protecció digital, per a desenvolupar pràctiques més reflexives, tàctiques, plaenteres i segures amb les tecnologies.

Donestech organitza aquesta formació de dos dies. L’objectiu és capacitar a dones preocupades pel tema de violències masclistes, així com a activistes feministes i LGTBIQ que vulguin millorar les seves pràctiques de protecció i seguretat digital des d’una perspectiva holística i feminista. Aquesta formació busca proveir d’elements de reflexió així com pràctiques amb eines concretes per a desenvolupar una perspectiva holística de la autodefensa i seguretat digital per a integrar aquestes pràctiques en el nostre dia a dia en tots els àmbits dels que participem.

Aquest projecte es realitza des d’ Alia, Associació de dones per la Recerca i Acció. Amb el finançament de l’Ajuntament de Barcelona, Regidoria de Cicles de Vida, Feminismes i LGTBI.

Barcelona 16 i 17 de desembre 2017 a Ca la dona (c/Ripoll, 25).

La formació tindrà lloc a Barcelona. Comptarà amb 30 participants i 4 facilitadores. La formació s’impartirà en català i castellà i és gratuïta per a les participants seleccionades, incloent l’esmorzar i dinar. També podem cobrir costos de viatge i allotjament per a algunes persones de fora de Barcelona , indica en el qüestionari de registre si necessites ajuda per a transport i/o allotjament.

Per a inscriure’t has de presentar la teva sol·licitud en aquest formulari:
https://vrr.im/5f93

Si tens problemes amb el formulari online de sol·licitud o per altres aclariments posa’t en contacte amb: donestech@riseup.net

Data límit per entregar la sol·licitud:

Diumenge 10 de Desembre (23h59) ECT, hora de Barcelona

Sobre Donestech01

Donestech és un col·lectiu que, des de 2006, investiga i intervé en el camp de les relacions entre gènere i les noves tecnologies. Han realitzat diverses investigacions i publicacions sobre els processos d’inclusió de les dones en les TIC i, específicament, han treballat en el camp de les tecnòlogues artístiques i les dones hackers. També es dediquen al desenvolupament d’activitats formatives per millorar la privacitat i seguretat digital de les dones i els col·lectius feministes. Per a més informació, podeu visitar http://www.donestech.net/

Log in with your credentials

Forgot your details?