Inscripcions pels cursos d’autodefensa per a dones, nivell I i nivell II, últims dies!

Si divendres passat us vam informar de l’inici segon nivell del curs d’autodefensa feminista, avui us comuniquem que tornem a editar per aquest 2005 el Nivell I:

CURSET DE DEFENSA PERSONAL, NIVELL I
Aquest curs es basa en un treball físic i emocional per aprendre a comprendre i crear les situacions en què ens podem trobar, sobretot de conflictes, i l’escala d’aquests conflictes fins el punt de la violència física. Treballem per desenvolupar la calma, l’autoconeixement, la intuïció, l’autoestima i la consciència de l’espai per veure les situacions conflictives abans que sorgeixin, i aprenem a enfocar-les i resoldre-les, fins i tot quan ja són situacions de violència.

L’estructura bàsica del curs és el següent, i consisteix en 18 hores de classe:

* Presentacions personals i dels conceptes bàsics.

* La comunicació visual, la distància entre les persones, el moment d’entrar en contacte -fins i tot el contacte físic-, la presa.

* La comunicació amb la veu, marcar el territori propi, la ràbia i el crit, la força física, aprendre a colpejar, cops de colze.

* Coordinar la força física amb el moviment, combinar el córrer o moure i colpejar, la idea d’utilitzar les parts del cos que estan lliures.

* Fluïdesa en els moviments, les sèries de moviments, l’empenta de mans.

* Treball a terra, com utilitzar tot el cos, com caure, com donar cops de peu des de terra, com sortir quan un altre s’ha tirat a sobre.

* La sensibilitat al moviment de l’altre, veure la intenció de l’altre, el combat.

* Les sèries de moviments, l’atac des del darrera, profunditzar en la veu i la mirada, ara clarament en el context del combat, els punts vitals.

* Consciència de l’espai amb varies persones, integració i assimilació de cops, crits, preses i maneres de desfer-se de les preses.

* Integrar-ho tot, reforçar els conceptes, retornar a la relaxació i integrar-la amb el moviment.

Logística: aquesta tardor, el curset tindrà lloc els dijous, de 20h a 21.30h. Començarà el 29 de setembre i acabarà el 26 de gener (no hi haurà classe els següents dies: 6 i 13 d’octubre, 8 i 22 de desembre, 5 de gener). S’ha de dur roba i sabates d’esport.

Cost: El preu és de 65E si es paga tot el curs al principi, 70E si es paga en dos cops (al principi del curs i al principi de novembre), i 75E si es paga 25E cada mes. Les dones que no són sòcies de Ca la Dona paguen una matrícula de 15E, que pot ser la primera quota si es volen fer sòcies.

Recordeu que els divendres, a partir del 30 de setembre, de 19.30 a 21.00, farem el curs d’autodefensa feminista NIVELL II.

Informació i inscripcions: a la secretaria, de dilluns a dijous, de 10h a 14h i de 16h a 20h.

Log in with your credentials

Forgot your details?