20/10:: Reunions Novembre Feminista- Preparació manifestació 5N

mani5ndefinitiu

Des de Novembre Feminista, (espai a Barcelona de grups feministes compromeses en la lluita contra les violències masclistes que ens reunim a Ca la Dona), us volem informar d’una iniciativa sorgida de diversos grups de Catalunya i València per organitzar una GRAN MANIFESTACIÓ CONTRA LES VIOLÈNCIES MASCLISTES que reculli la participació dels territoris de Catalunya, País Valencià i les Illes a la ciutat de Tarragona (per considerar-la com a ciutat equidistant pels diversos territoris convocats). Les organitzacions feministes promotores d’aquesta manifestació ens hem constituït en la PLATAFORMA FEMINISTA 5N A TARRAGONA.

Es tractaria de continuar i intensificar les mobilitzacions contra les violències masclistes en els diversos territoris com la que va haver a Euskal Herria aquest mes d’abril o a Madrid l’any passat.

L’objectiu d’aquesta manifestació es denunciar les violències masclistes i la manca de resposta contundent per part de les administracions i els governs.

La manifestació serà el 5 de Novembre a Tarragona a les 12 del migdia a la pl. Imperial Tarraco

Reserveu-vos aquesta data a les vostres agendes.

Properament us enviarem més informació sobre aquesta convocatòria. Si vols rebre informació, si us plau ompli aques formulari!

5N a Tarragona- Contra la Violència masclista

Novembre Feminista

novembrefeminista@gmail.com

També animar-vos a que vingueu a les properes reunions de Novembre Feminista per preparar aquesta manifestació des dels grups de Barcelona. Les reunions seran  el 13 d’octubre i el 20 d’octubre a les 19’00 hores a Ca la Dona.

Estem preparant autobusos per anar a Tarragona. Costaran 10€ anar i tornar. Aquí podeu trobar més informació sobre com fer el pagament.

Log in with your credentials

Forgot your details?