L’Escola Popular d’Economia Feminista arriba a Reus!

Comencem aquest any molt contentes amb una nova edició de l’Escola Popular d’Economia Feminista. La novena edició de l’EPEF ja té dates i localització. En aquesta ocasió ens traslladem a Reus els dimarts del 4 de febrer al 24 de març del 2020!

Com sabeu, volem crear un espai on posar a remull els malestars, alegries, inquietuds, precarietats i afectes que formen la nostra vida. Partirem de nosaltres mateixes, dels coneixements que ens donen les experiències quotidianes, de tot allò que ens agrada i plena el cor d’emoció, i d’allò que ens manté estressades, angoixades i plena el cos de preocupació. Sabem que la vida quotidiana és una font profunda i complexa des d’on crear coneixement col·lectiu, des d’on repensar el món i construir alternatives.

Totes al voltant d’un gran safareig, ensabonarem amb olor de feminismes i pensament crític. Parlarem de treball de cura, de com funciona l’economia capitalista, de relacions de poder, de distribució de la riquesa, de comunitat, de sostenibilitat, de vulnerabilitat…

L’objectiu serà posar-ho tot a assecar al sol, amb la tranquil·litat, la cura i l’espai que cal per qüestionar el món on vivim i a nosaltres mateixes. Volem fer safareig, polititzar l’experiència viscuda, xafardejar sobre nosaltres, enraonar sobre la vida, fer públic tot allò que resta invisible. Els draps bruts es deixaran de netejar a casa per uns dies perquè visibilitzarem la importància de cuidar-nos, fent que la cura de la vida esdevinga una qüestió política, col·lectiva.

Per tot això, l’Escola Popular d’Economia Feminista no és només un espai des d’on compartir coneixements teòrics sobre economia feminista, és una pausa a la nostra vida atabalada i plena de reptes per pensar-nos, sentir-nos i aprendre entre nosaltres. Per això, en aquest curs presencial utilitzarem una metodologia participativa, partint dels coneixements que ja tenim cadascuna de nosaltres per poder parlar d’economia.

Vols saber-ne més?

El curs començarà el 4 de febrer i acabarà el 24 de març de 2020.
Les sessions seran els dimarts de 16 a 20h al Casal de les Dones de Reus.
Pots consultar la programació i l’horari entrant ací.
És totalment gratuït.

Com inscriure’s?

Omple aquest formulari i posarem en contacte amb tu.
La data límit és el dimecres 22 de gener.

Encara tens dubtes?

Ací responem algunes d’elles.
I també pots veure aquest video amb les experiències d’algunes de les participants de les edicions passades.
Si encara necessites que et aclarim alguna cosa, posa’t en contacte amb economiafeminista@cooperaccio.org.

Log in with your credentials

Forgot your details?