Necessitem sòcies activistes CaLaDona els dilluns i els dimecres tarda

Estimades sòcies, La crida demanant ajuda per a garantir l’atenció a la secretaria i als grups de Ca la Dona, ha donat bons resultats, i gràcies a les que us heu ofert estem funcionant amb normalitat tot i les immenses retallades!

Més de 15 dones s’han ofert com a activistes domèstiques de manera que hi han com a mínim 2 dones en torns de matí i tarda tots els dies menys dilluns i dimecres.

Fem, doncs, una nova crida URGENT i CONCRETA!Necessitem sòcies activistes per estar a CLD els dilluns i els dimecres tarda, de 4 a 8 aproximadament.

Totes les que pugueu, si us plau, contesteu aquest correu-e o poseu-vos en contacte amb secretaria.Però si, en el teu cas…

* no pots en aquests dies i hores, però si en d’altres

* no pots fer permanències a la casa, però si d’altres tipus de tasques o suports puntuals,…

respon a aquest correu-e i en parlem

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

dimarts 30 d’octubre, a les 18.30SESSIÓ de formació inicial en l’atenció a les dones (des de Ca la Dona) per a les activistes domèstiques.

Les amigues de Tamaia ens oferiran una sessió de treball de 1h 30min per a dotar-nos d’aprenentatges bàsics per a l’atenció i l’acollida de les dones que s’adrecen a Ca la Dona en situacions de violència masclista.

Aquesta sessió s’emmarca dins el treball que estem fent per a garantir el funcionament bàsic de Ca la Dona en aquests moments d’estretors econòmiques. Formant-nos com a activistes domèstiques podem donar un servei càlid i de qualitat cap a les dones i alhora tenir cura de nosaltres mateixes com a dones i activistes de la casa.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Gràcies a totes… i continuem!!!

Abraçades,

Comi de Ca la Dona

Log in with your credentials

Forgot your details?