INSCRIPCIONS OBERTES! Cursos d’Autodefensa feminista

Companyes feministes, comencem el 2020 amb nous cursos d’autodefensa feminista.

AUTODEFENSA FEMINISTA

La formació d’autodefensa feminista és un espai per a facilitar l’apoderament de les dones, trencant estereotips sobre la nostra feblesa i vulnerabilitat. Es tracta d’una autodefensa intel·ligent, implicant el desenvolupament d’una forma estratègica d’usar el nostre cos i de percebre l’espai, on s’adquireixen eines de diferents arts marcials per a respondre a agressions físiques, verbals i/o psíquiques presents o potencials en la nostra quotidianitat.

La idea és que les participants aprenguin a defensar-se donat el potencial natural de cadascuna. Per a això, treballarem també creant simulacres controlats d’agressions físiques i verbals, posant així en pràctica les seves habilitats innates i apreses de manera resolutiva.

Nous cursos Autodefensa feminista nivell I:

  • Tots els dimecres des del 22/01/2020 fins el 21/04/2020 de 18:30h a 20h. Imparteix: Clarissa Fontana.
  • Curs intensiu mes de febrer: Dissabtes de 10h a 14h. Inici 01/02/2020. Imparteix: Karin Konkle

Cal portar roba còmoda i sabates esportives.


TAI TXI

El Tai Txi és una art marcial. un estil de Kung Fu, en el qual gran part de la seva pràctica involucra realitzar moviments lents per a així desenvolupar forces subtils, més enllà que la potència i la velocitat.

Aquest taller està enfocat a dones que tinguin l’interès a ingressar en un aprenentatge més profund d’arts marcials, però fora de l’ambient i estructura masclista habitual de les escoles tradicionals.

Nou curs:

  • Tots els dilluns des del 27 de gener fins el 20 d’abril
  • De 18h a 20h
  • Imparteix: Clarissa Fontana
    *ATENCIÓ! EL CURS COMENÇARÀ UNA SETMANA MÉS TARD DEL QUE ES VA PUBLICITAR EN UN PRINCIPI. LA DATA D’INICI ÉS EL 27/01/2020

Cal portar roba còmoda i sabates esportives.


ARTS MARCIALS

L’empoderament i l’harmonia són els valors més importants que ens brinden les arts marcials avui dia. Les arts marcials ens ofereixen la possibilitat d’entrenar el cos i la ment perquè siguin forts, flexibles, i conscients, i per a practicar relacionar-se físicament amb altres a partir de la confiança, la relaxació i el respecte, sense perdre l’estabilitat, la potència i la capacitat de resposta. En aquesta activitat volem crear una base marcial, un entrenament físic, però sense perdre el vessant artístic de les arts marcials, que representa aplicar la creativitat, la sensibilitat i la gestió de la pròpia energia vital.

Per això treballarem tècniques d’Aikido, Tai Txi i Autodefensa com una via de creixement personal i relació amb altres i amb la naturalesa en un ambient de sororitat i no competència. Cada sessió tindrà una part d’escalfament, una activitat física més intensa per a desenvolupar el treball corporal i un tancament de relaxació o treball més suau, seguint un ritme relacionat també amb el cicle de les estacions.

Nou curs:

  • Tots els dijous des del 23 de gener fins el 23 d’abril
  • De 19:30h a 21h
  • Imparteix: Karin Konkle

Log in with your credentials

Forgot your details?