11/09:: [MANIFESTACIÓ] Bloc Feminista a la Diada

Us convidem a totes a omplir de feministes el Tram 106 de la manifestació de l’11s2017 que es realitzarà al voltant del Passeig de Gràcia de Barcelona.

Com en els anys anteriors, intentem triar una ubicació que tingui ombres, i per la Diada del Sí, us proposem trobar-nos al TRAM 106, Muntanya, (si està ple, triem el Tram 105): Carrer Provença amb Passeig de Gràcia, en concret a la cantonada mar-besós del carrer Provença, davant l’oficina del Parlament Europeu a Barcelona.

Un cop l’ANC, l’AMI i Òmnium han presentat la mobilització per la Diada 2017, s’han activat les inscripcions. Feministes per la Independència ens apuntem a Punt Muntanya al #TRAM106, amb la intenció de visibilitzar la República Catalana Feminista que estem construint des de la nostra llibertat. Animem a tots els col·lectius feministes que se sumin al bloc feminista!

Nosaltres fem una crida a omplir la via per visibilitzar la participació de les dones en la construcció d’un nou país millor per a totes i tots, una Catalunya lliure, justa i solidària, antipatriarcal, feminista, sostenible, respectuosa amb la terra i sense exèrcits. I ho farem explícit davant l’oficina de la UE perquè també volem tenir veu pròpia a Europa per incidir en l’Europa que volem, obrir les fronteres i reconèixer el dret d’autodeterminació de tots els pobles.

Recollim la iniciativa de les Dones de l’ANC omplir de lila el Tram 106 i ens sumem a la crida. Totes tenim alguna peça lila, samarreta dret al propi cos, pressupostos antimilitars, la del Sí lila, banderoles, etc… o la que tinguem a casa.

11s2017poster_105106

La Diada del Sí serà una festa de la democràcia i un reconeixement a totes les persones voluntàries que han fet possibles totes les mobilitzacions, d’aquí que la samarreta commemorativa sigui de color verd (tirant a fosforito).

logo11s2017

Com ens apuntem? Per a totes les que us apunteu més tard o preferiu fer-ho directament, podeu apuntar-vos a la web assemblea, triant el TRAM106, Muntanya: https://si.assemblea.cat/index.php/ca/inscripcions

Les que vulgueu que us apuntem des de Feministes per la Independència: APUNTA’T AQUÍ ABANS DEL 10 D’AGOST

Si vols fer la via però no et vols inscriure, però vols rebre informacions de la moguda,  avisa’ns amb un correu a femvia@gmail.com

Seguirem informant dels preparatius i del punt de trobada. Si vols participar, contacta amb nosaltres! Propera trobada a Ca la Dona: 31 d’agost a les 18h. Aquest estiu també ens veurem a l’assaig de l’11S que es farà a la Plaça Joanic de Gràcia el 16 d’agost ( actes Festes de Gràcia). I anoteu a l’agenda que el 6 de setembre ens trobarem amb “Las Kellys” a Ca la Dona.

Salut, feminisme i independència!

FxI

Log in with your credentials

Forgot your details?