VaCaTaller:: Moviment creatiu, amb Cristina Serrat

Cos, emoció i expressió.:: Et vols conèixer més bé a través del retrobament amb el teu cos? T’agradaria aprendre a connectar amb els teus recursos personals i expressius? T’animes a deixar-te anar, relaxar les tensions i potenciar l’alegria a través de l’expressió corporal? Vols explorar en la teva creativitat?

Què farem en aquest taller? A través del Moviment Creatiu, ens servirem del ball, el moviment corporal guiat i lliure (amb moviments simples), el contacte, el joc, la dramatització, el riure i alguns exercicis de respiració i relaxació per a descobrir i potenciar els recursos personals i expressius de què disposem; explorar la nostra espontaneïtat, intuïció i curiositat; expressar estats emocionals, facilitant conèixer com és la nostra manera de comunicar-nos i augmentar el benestar personal.

El taller serà principalment pràctic, basat en dinàmiques i experiències individuals i grupals on cadascuna de nosaltres participarà en la construcció del seu propi aprenentatge.

Dates: Tres divendres a la tarda, de 17 a 20 hores els dies 10 i 17 de maig i 7 de juny. Caldrà venir amb roba còmoda i uns mitjons gruixuts. També una tovallola o una manta fina, per si teniu fred durant la relaxació.

Preu: 50e. Si ets sòcia de Ca la Dona o/i del projecte Vaca: 39e.

Inscripcions: aquí

Cristina Serrat: Coach, Trainer en PNL, terapeuta corporal i periodista, experta en comunicació. Treballa amb diferents grups de dones, fent coaching, processos de treball personal i processos creatius. Professora de comunicació i habilitats socials, ha treballat durant vuit anys com a periodista en mitjans de comunicació i altres onze com a consultora sènior. Narradora oral i escriptora. Fa servir els contes, la narrativa i la mitologia per treballar la creativitat. Dirigeix el projecte Shambalaemotion:

ttp://shambalaemotion.wordpress.com

Bloc narració oral: ttp://cristinaserrat.wordpress.com

Log in with your credentials

Forgot your details?