Curset de Defensa Personal Nivell I – inici 11 de març

Aquest curset es basa en un treball físic i emocional per aprendre a comprendre i crear les situacions en que ens podem trobar, sobretot de conflictes, i l’escala d’aquests conflictes fins el punt de la violència física. Treballem per desenvolupar la calma, l’autoconeixement, la intuïció, l’autoestima i la consciència de l’espai, per veure les situacions conflictives abans que sorgeixin, aprenent a enfocar-les i resoldre-les, fins i tot quan ja són situacions de violència.

L’estructura bàsica del curs consisteix en 18 hores, repartides en quatre sessions de quatre hores i mitja cadascuna.

Logística: el curset començarà el dia 11 de març i acabarà el dia 1 d’abril, en horari de matí: de 10 a 14:30h. És important dur roba d’esport i sabatilles esportives.

Cost: El preu del curset és de 65€ si es paga tot al principi; 70€ si es paga en dos cops (principi del curset i meitat de març). Les dones que no són sòcies de Ca la dona pagaran també una matrícula de 15€, que pot ser la primera quota si es volen fer sòcies.

*INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS (tant per als cursets de defensa personal I i II com pel taller de l’espai infantil): secretaria de Ca la Dona, de dilluns a dijous, de 10 a 14h i de 16 a 20h.

Log in with your credentials

Forgot your details?