Pel dia dels llibres, l’Espai Infantil convida a…

recursos de llibres no sexistes

Compartir un recull de recomanacions de llibres no-sexistes per a criatures de totes les edats!

Regalar llibres és regalar, plaer, imaginació, aventura…!

S’acosta el dia dels Llibres i l’Espai Infantil de Ca la Dona vol compartir amb totes vosaltres una sèrie de recursos que us poden ajudar alhora de triar lectures per les criatures.

Esperem que gaudiu de les lectures i compartiu amb nosaltres l’opinió dels llibres que us animeu a llegir.

Guia de contes i literatura infantil no sexista. Centre d’informació i Recursos per a les Dones. Biblioteca Central de Cornellà de Llobregat. Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

contes no sexistes – pdf Contes de 4 a 15 anys

Elles i ells, colze a colze. Bibliografia i webgrafia de Coeducació. És una guia de lectures partint d’indicadors coeducatius per poder trobar i identificar aspectes com: igualtat d’oportunitats; superació de clixés de gènere, culturals, socials…; el respecte a les diferents maneres de ser; les identitats sexuals; el paper de les dones al món; amors i desamors; noves masculinitats; rebuig a la violència masclista; defensa de la dignitat personal.  Juliol 2010.

colze a colze – pdf Educació infantil i primària

Quins llibres …? Tria 2010. Selecció de llibres de qualitat per a infants i joves corresponent als butlletins d’hivern, primavera, estiu i tardor del 2010 del Seminari de Bibliografia Infantil i Juvenil de l’Associació de Mestres Rosa Sensat.

Tria quins 2010 – pdf a partir de 2 anys i fins a + 16

Log in with your credentials

Forgot your details?