27/10:: Preparem Nit de bruixes, castanyada feminista 2015. T’apuntes?

foto-bruixes-centelles-2015Benvolgudes,Volem gaudir d’una nit de bruixes per la castanyada feminista 2015, el proper dissabte 31 d’octubre…t’animes a organitzar-la?

Quin és el conjur més efectiu? Saps d’encanteris? Herbes remeieres? T’agrada la poesia? Saps fer anar un karaoke? teatre? Decoracions creatives? Idees pel donatge feminista? Coneixes la història de les bruixes a Catalunya?… Contacta amb secretaria de ca la dona info@caladona.org

dimarts 27/10 a les 17:00h trobada a ca la dona, si no pots venir però tens propostes pel 31/10, passa-les a secretaria ca la dona.

També pots ajudar amb la difusió convidant i escampant la informació:

S’acosta el 31 d’octubre, nit d’encanteris i us proposem una vetllada llunàtica de tardor a Ca la Dona per a celebrar una castanyada col·lectiva feminista (ja van 4!). Animem a totes a passar la nit de bruixes a Ca la Dona..Convida a totes les bruixes que coneguis…Apunta’t abans del divendres 30 d’octubre 15h.

El sopar: des de ca la dona posarem els moniatos, castanyes i moscatell (i per no fer curt, necessitem saber quantes serem) i cadascuna portarem alguna cosa per sopar.

La Festa: Poemes, sortilegis, ball, música, performances, donatges…Si tens idees i/o t’agrada fer d’artista, et necessitem per organitzar la vetllada! Contacta amb secretaria de ca la dona!

Com apuntar-vos: FORMULARI SOPAR LLUNÀTIC

Recordatori: Ca la Dona, c/Ripoll 25 de Barcelona, Catalunya. Vetllada per a dones.https://www.caladona.org/2015/10/3110-nit-de-bruixes/

Foto: Trobada de bruixes a Centelles, gener 2015

Log in with your credentials

Forgot your details?