PROGRAMA D’ACTIVITATS de la MOSTRA FemArt 2020 “La Institució Dins Meu”

La Mostra FemArt 2020: “La Institució dins Meu” recull diverses reflexions crítiques sobre la Institució artística des de la pròpia experiència de les artistes i també subratllant altres mecanismes i models institucionals com són la Família, l’Estat, el Patriarcat, etc. Una mostra política que mostra les relacions, a vegades complicades, d’altres perverses, que mantenim amb les Institucions i de quina manera aquestes ens influeixen i ens toquen de prop.

Per continuar amb el debat ampli sobre les institucions hem preparat un Programa d’Activitats  en el marc de l’exposició conformat per performances, visites guiades, jocs, debats i molt més! 

Comptarem amb 2 ponències amb convidades molt especials que ens acompanyaran en algunes jornades dels mesos de gener i febrer:

Dimarts 26 de gener a les 18:00 h ”La institució art vs. les pràctiques artístiques” Conversa amb Nancy Garín, Patricia Mayayo, Nora Ancarola i Semíramis González

Dijous 4 de febrer a les 18:00 hores ”Tocades, però no ferides per la institució-”. Conversa amb Brigitte Vasallo, Marina Garcés, María Ruido i Teo Pardo.

Per altra banda, alguns dels projectes expositius es podran gaudir en viu! El col·lectiu Fils Feministes ens proposen pel dia 12 de febrer (hora a confirmar), un joc “La lloca loca” per activar el seu projecte expositiu “Mal de archiva”. També tindrem l’oportunitat de veure les performances “Horizontes” de Las Zebras, “Justícia patriarcal” del col·lectiu Deria + Rectificadora i la Norma Martínez ens oferirà una revisió còmica de la Mostra i de la Pandèmia (dates per confirmar).

Per no perdre-us res, estigueu atentes a les nostres xarxes i web, ja que anirem anunciant més activitats i us recordem que podeu visitar la mostra  cada Dimarts i Dijous de 16:30h a 19:30h i en grups tancats i amb reserva prèvia els Dissabtes d’11-13h.

Log in with your credentials

Forgot your details?