Síria: una història d’amor – Estrena documental

AF-A0-catEl Documental del Mes -la iniciativa del Festival de Cinema Documental DocsBarcelona que estrena cada mes una pel·lícula documental en una xarxa de més de 70 sales a l’estat espanyol i a Xile amb la voluntat de fer arribar el gènere documental al màxim d’espectadors possible- estrena Síria: una història d’amor, l’aclamat documental de la BBC signat per Sean McAllister que es postula com una de les pel·lícules favorites de la propera edició del DocsBarcelona (del 23 al 29 de maig), on forma part de la Secció Oficial a competició.

Al llarg de 5 anys, Sean McAllister retrata la tumultuosa història d’una família siriana. L’Amer i la Raghda, protagonistes del film, es van enamorar mentre estaven a la presó, detinguts pel règim d’al-Àssad. Quan van ser posats en llibertat van decidir formar una família i tenir 4 fills. Però l’activisme de la Raghda i l’augment de la repressió contra els dissidents posen en risc les seves vides i la família es veu obligada a començar un llarg camí cap a l’exili. Igual que el seu país, la relació entre l’Amer i la Raghda es va dessagnant poc a poc. És possible escollir entre l’amor, la revolució i la família?

En aquest enllaç hi ha tota la informació de la pel·lícula: http://www.eldocumentaldelmes.com/doc/siria-una-historia-damor/. També t’adjunto la nota de premsa amb el llistat complet de projeccions i el pòster.

L’estrena de la pel·lícula serà el proper dijous 2 de juny a les 20h als Aribau Multicines de Barcelona i al llarg de tot el mes tindrem projeccions per tot Catalunya, la major part d’elles gratuïtes o amb preus molt simbòlics. Al nostre web també hi consten totes: http://www.eldocumentaldelmes.com/les-sales/

Log in with your credentials

Forgot your details?