5/07::. Taller sobre violències masclistes per a dones que viuen amb VIH

Benvolgudes, benvolguts,

Us fem arribar la proposta d’un taller adreçat a dones amb VIH on treballarem continguts relacionats amb experimentar l’establiment de límits des d’una perspectiva integral en l’abordatge de les violències masclistes.

Aquesta és una proposta que s’emmarca en el treball continuat que Creación Positiva fa sobre la interrelació Violències Masclistes, VIH i Drets Sexuals. Aquesta serà la cinquena edició d’un taller que portem a terme des de l’any 2014, el qual ha tingut valoracions molt positives i engrescadores per part de les participants, les entitats i les professionals i serveis que hi han derivat participants.

Com probablement teniu present, tant el VIH com les violències masclistes, i especialment les violències sexuals, són fenòmens presents en la vida de les dones que sovint han estat silenciats, amb efectes sobre la salut, les relacions, l’accés a recursos i suport, i que impacten a diferents nivells en la vulneració de Drets. És per tot això que considerem prioritari oferir de manera proactiva eines i recursos per la detecció, prevenció, recuperació i reparació davant d’aquestes violències.

Esperem que la proposta sigui del vostre interès i que en faciliteu la difusió. Us fem arribar en document adjunt el cartell de difusió en castellà i català.

El taller començarà el 5 de juliol, i les següents dates de les sessions són: dijous 12, 19 i 26 de juliol de 11:00h a 13:00h.

Les interessades han de contactar abans i concertar una entrevista prèvia. El termini d’inscripció acaba el 2 de juliol.

Per qualsevol consulta no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres al telèfon 934314548 o a l’e-mail crea@creacionpositiva.org.

Moltes gràcies per la vostra atenció!

Salutacions cordials,

Equip de Creación Positiva

www.creacionpositiva.org

93 431 45 48

C/ Carme, 16 Pral – 1

08001 Barcelona

Log in with your credentials

Forgot your details?