18/12:. [REUNIÓ] Vaga de Totes 2018

Benvolgudes companyes,

Des de Vaga de Totes fem saber que enguany es prepara, PEL 8 DE MARÇ, una Vaga Feminista a tot l’estat espanyol i que també hi participen nombrosos països de diferents continents.

Aquesta VAGA volem que paralitzi tots els tipus de treballs que realitzem les dones i que hi puguin participar  totes les que viuen en el nostre territori i en la resta de les comunitats autònomes de l’estat espanyol. Volem que reculli totes les reivindicacions de totes les dones, lesbianes i trans i per cridar ben fort PROU !!!! enfront de totes les violències, exclusions, discriminacions, marginacions que ens veiem obligades a afrontar en el nostre dia a dia.

Aquesta VAGA cal que reculli les necessitats i desitjos de totes les dones, lesbianes i trans, de totes les edats i procedències, per això cal que ens organitzem a partir de l’autonomia de cada grup o territori i que entre totes construïm un gran teixit solidari de manera  que cap dona es quedi al marge.

Vaga de Totes participa a la comissió d’organització de la vaga a nivell estatal  i vos convidem a participar a la propera reunió del dia 18 a les 19h. a Ca la Dona (Ripoll, 25 3er. Pis – Metro: Urquinaona). per explicar-vos el que ja hem començat a fer: pàgina web, contactes amb sindicats, redacció d’una nota de premsa, creació de comissions per preparar la vaga a cada comunitat autònoma i territoris, preparació de la propera reunió estatal, etc.

També volem recollir les vostres opinions i impressions sobre l’organització d’aquesta VAGA en els vostres territoris i com penseu que podeu participar i coordinar-vos, etc.

Podeu convidar a venir el dia 18 tots el grups feministes que conegueu del vostre territori i també aquelles dones que puguin estar interessades per la vaga.

VOS ESPEREM EL PROPER DILLUNS 18 a les 19h. A Ca la Dona

ENGUANY L’HEM D’ARMAR BEN GROSSA!!!!

Log in with your credentials

Forgot your details?