04/03-15/06::. CONVOCATÒRIA OBERTA. I Edició d’EMERGÈNCIES.1, un premi d’art per artistes

CONVOCATÒRIA OBERTA! EMERGÈNCIES

FemArt presenta la primera edició d’ EMERGÈNCIES, un premi d’art pensat per artistes en etapa de formació, sota el lema “DES-UNI-FORMADES”

La convocatòria resta oberta a partir del 4 de març fins el 15 de juny.
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Per la realització de l’exposició DES-UNI-FORMADES se seleccionaran un total de 20 projectes que es presentaran publicament en els espais de FemArt, Ca La Dona i la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona.

PREMIS – MODALITATS:

A) Projecte de creació: 

Es seleccionarà un projecte de creació amb dotació econòmica de 500 euros per la seva realització. El projecte es desenvoluparà i presentarà públicament en relació a la programació de FemArt (Ca La Dona) al llarg del 2019.

Cal presentar:
– Imatges del projecte presentat (10 màxim) (.jpg o .pdf)
– Dossier del projecte presentat ( Fitxa tècnica, Descripció, Que inclogui biografia i Statement) (.pdf)
– Porftoli de treballs previs (.pdf)
– Matrícula dels estudis

B) Imatge gràfica:

Fem art obra un concurs d’idees adreçat a persones i col·lectius per obtenir la imatge gràfica que serà el disseny de la campanya de la comunicació per la mostra Emergències.1. El concepte que inspira la mostra és el de: de la DES-UNIFORMADES . Les imatges presentades han de ser d’autoria pròpia i lliures de drets d’autor i han de ser originals i no poden haver estat publicades prèviament.

Els arxius s’han de presentar en format vectorial en cas de ser imatge i en màxima qualitat en cas de ser fotògrafia. La imatge sel·leccionada s’haurà de presentar en un termini màxim de 15 dies des de que s’hagi comunicat el resultat.

S’estableix un premi de 250€ per la imatge guanyadora.

Cal presentar:
– Imatge o fotografia (300 dpi) (.jpg o .pdf)
– Portfoli amb treballs previs (.pdf)
– Matricula dels estudisC) Comissariat i mediació:FemArt fa una crida a treballar teòricament el concepte de la Convocatòria: DES-UNI-FORMADES. Es seleccionarà una unica proposta curatorial a partir dels textos presentatsEls textos han d’incloure una part motivacional, on mostraran l’interes per treballar i collaborar amb el projecte FemArt i un text teòric-crític al voltant del motiu DES-UNI-FORMADES.La persona seleccionada treballarà i mediarà amb l’equip FemArt en el desenvolupament de l’exposició. S’estableixen uns honoraris de 200€ per aquesta tasca.

Cal presentar:
– Text de motivació (Màxim 1000 paraules ) (.pdf)

– Text amb l’idea Màxim 1000 paraules  (.pdf)
– Matricula dels estudis
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ
Tota la documentació s’haurà d’adjuntar al formulari disponible a la pàgina web femartmostra.org/emergencies.*El jurat es reserva el dret a declarar desert qualsevol dels esmentats premis.

Log in with your credentials

Forgot your details?