08/02:: Presentació del projecte ORIGEN i la publicació: Telenotícies i violències masclistes

MailingORIGEN-1

Ja ha passat un any des que ORIGEN (Observatori per la Igualtat de Gènere en Mitjans) va engegar i tenim ganes de celebrar i compartir-ho amb vosaltres.

Us fem a mans la invitació per l’acte “Presentació de la publicació: Telenotícies i violències masclistes: una anàlisi crítica, d’ ORIGEN, que tindrà lloc el proper dimecres 8 de febrer de 2017 a les 19:00h a la Sala La Cuina de La Bonne- Centre de Cultura de la Dona Francesca Bonnemaison– (Carrer de Sant Pere Més Baix, 7; Metro Urquinaona -L1 i L3-) de Barcelona.

Ens agradaria reflexionar conjuntament sobre les tendències extretes dels 40 apunts setmanals d’anàlisi de les 6 cadenes de televisió públiques i privades que hem realitzat durant el nostre primer any de funcionament i compartir les experiències de treball de formació amb periodistes i entitats especialitzades. També ens plantejarem reptes de futur i estratègies d’incidència entre entitats i periodistes per assolir una comunicació lliure d’estereotips i que eradiqui les violències masclistes.

 

Log in with your credentials

Forgot your details?