15/06:: Cine- fòrum i Kafeta “Pinkwashing Exposed: Seattle Fights Back!”

cartell cinefòrum

Bones,

Ens presentem com a la nova Comissió Pinkwatching del BDS Catalunya. L’objectiu d’aquesta comissió és donar a conèixer el pinkwashing o “rentat de cara”, estratègia amb la que l’estat d’Israel instrumentalitza el col·lectiu LGTBIQ per distraure l’opinió pública de les seves polítiques d’ocupació, apartheid i neteja ètnica contra el poble palestí.

Israel es promociona com un país gayfriendly a través de l’Hasbarà (aparell de propaganda israelià), però en realitat és un règim etno-teocràtic que no permet el matrimoni entre persones del mateix sexe i amb altes taxes homòfobes i transfòbiques. A més, la població autòctona palestina no se’ls permet entrar en aquest espai gayfriendly que promociona.

A través de la estratègia de pinkwashing, Israel amaga les vulneracions del Drets Humans i el Dret Internacional. És per això, que juntament, amb la campanya de Boicot, Desinversions i Sancions contra Israel, volem mostrar la realitat i defensar els drets de les palestines fins que:

1. S’acabi amb l’ocupació i colonització de totes les terres àrabs i es desmantelli el Mur de l’Apartheid.

2. Es reconeguin els drets fonamentals de les ciutadanes àrab-palestines d’Israel en la plena igualtat.

3. Es respectin, protegeixin i promoguin els drets de les refugiades palestines al retorn a les seves llars, aixó com, la recuperació de les seves propietats, tal i com recull la resolució 194 de Nacions Unides.

És per tot això, que us convidem a participar al cinefòrum que organitzem el 15 de juny a l’Ateneu La Zitzània on projectarem el documental Pinkwashing Exposed: Seattle Fights Back!, amb la finalitat de debatre sobre aquest tema i construir alternatives.

Aquí us deixem l’esdeveniment del facebook: www.facebook.com/events/1616689495071349

Us agrairíem que ens ajudeu en la difusió de l’acte.

Moltes gràcies,

Comissió Pinkwatching Barcelona.

uc

Log in with your credentials

Forgot your details?