16/02- 18/06:: Corpus- l’obra de l’artista portuguesa Helena Almeida

Helena-Almeida-CorpusULL! L’exposició tindrà lloc a l’Institut Valencià d’Art Modern. I es podrà visitar des del 16 de febrer fins al 18 de juny de 2017.

Corpus mostra l’obra de l’artista portuguesa Helena Almeida examinant el seu treball en pintura, fotografia, vídeo i dibuix durant quasi cinc dècades. L’exposició posarà en relleu la importància del cos –el registre, ocupant i definint l’espai– i la seua trobada performativa amb el món al llarg de l’obra d’Almeida des de mitjans de 1960 fins a l’actualitat.

Considerada com una de les grans artistes contemporànies portugueses, Helena Almeida es va imposar des de la dècada de 1970 com una figura important de la performance i l’art conceptual.

Nascuda en 1934 a Lisboa, lloc on va viure i va treballar, Helena Almeida va explorar i va qüestionar les formes d’expressió tradicionals, especialment la pintura, espentada per un desig constant de superar els límits pictòrics.

Aquesta exposició és una coproducció entre l’IVAM, el Museu  d’Art Contemporani Serralves, el Museu Jeu de Paume i el Museu Wiels.

Log in with your credentials

Forgot your details?