24 de MAIG Dia Internacional de les Dones per la Pau i el Desarmament

La Plataforma Catalana de Suport a la RUTA PACÍFICA DE MUJERES DE COLOMBIA i

 DONESXDONES  us convidem a les 12.00 del matí a la plaça S. Jaume de Barcelona…

…on farem un ATRAPASOMNIS GEGANT que simbolitzi la possibilitat d’unitat, suport, solidaritat i sororitat per a totes les dones que en el món són víctimes de violència en zones de conflicte  armat i de “pau armada”. Amb aquesta gran xarxa atraparem els nostres desitjos: per la pau, el desarmament i el final de totes les guerres.

Les forces bones i dolentes que formen el món i que sempre actuen en cercles, les podem atrapar en aquest teixit, i així escollir les positives per  a dirigir-les en una bona direcció.

En acabar la xarxa, en un cercle de complicitats, farem que aquestes forces siguin les nostres forces per fer un bon ús de les idees, els somnis i les visions, i pel forat que queda al mig de l’atrapa somnis és per on se n’aniran totes les males idees.

PER UN PAÍS, UN PLANETA I UNA LLAR LLIURE DE PORS, GUERRES I VIOLÈNCIES

Des de l’Espai Infantil de Ca la Dona es construiran uns aplaudiments de colors, coneixent el significat de cada color, que ens serviran per, un cop arribem a la plaça Sant Jaume unir-nos a la activitat de les companyes de DxD i la Ruta Pacífica de Mujeres de Colombia, l’ATRAPASOMNIS GEGANT.

Cada vegada que es digui un somni en veu alta quedarà atrapat a un dels nusos i nosaltres mourem els aplaudiments de colors, per animar.

Log in with your credentials

Forgot your details?