25 de novembre 2020, Dia internacional contra les violències masclistes

Enguany, la celebració del 25 de novembre, Dia internacional contra les violències masclistes queda marcada pel context que estem vivint provocat pel virus covid19. Tot i així, les companyes de Novembre Feminista han estat impulsant la Cadena Feminista que es va celebrar el passat diumenge 22 de novembre i han publicat el manifest del 2020.

La Cadena Feminista del diumenge 22 de novembre va ser un èxit, tant per la participació d’unes 3000 persones a la ciutat de Barcelona com a les baules que es van fer per tot el territori català.

Podeu veure fotografies d’aquell dia a l’àlbum de fotos que han publicat les companyes de Novembre Feminista al seu facebook i seguint els hashtgags: #CadenaFeminista22N i #FemCadena. Al Flickr de Ca la Dona trobareu les fotografies que van fer les companyes de la casa que van assistir a la Cadena Feminista.

Per al mateix 25N, Novembre feminista ha convocat una cassolada feminista a tot el territori català a les 20h del vespre.

Finalment, com el manifest d’aquest any “Davant les violències masclistes, justícia feminista” “Totes juntes, diverses, vives i rebels” no es va poder llegir durant la cadena, el podeu escoltar i veure a les sexes xarxes socials i al seu canal de Youtube i/o llegir-lo a la seva web.

Log in with your credentials

Forgot your details?