CANVI DATA:: 3a Fira d’intercanvi, segona mà i creadores alternatives de Ca la Dona

foto de la FEMFIRA 2edició!Benvolgudes…el diumenge 19/10 no farem la 3a.edició de la FemFira!

Fira posposada davant la incompatibiliat de fer-la a Ca la Dona en la data prevista per la naturalesa de les obres d’art de l’expo femart 2014.

La Fira es farà no abans de la segona quinzena del mes de novembre. Estem mirant la millor data. En breu donarem a conèixer.

Discupes a totes les paradistes!!!!

Torna la fira d’intercanvi, segona mà i creadores alternatives de Ca la Dona! Una fira amb activitats i parades on trobaràs objectes molt variats….roba, artesania, complements, joies, art, utensilis de cuina, joguines, antiguitats, discs, etc. per reutilitzar, reciclar, compartir, intercanviar…consumir d’una altra manera, més sostenible i responsable, coneixent com ens ho fem per sortir de la crisi, projectes individuals o col·lectius.

Entre les parades, hi haurà una de 2a mà amb objectes donats per sòcies i amigues que els cedeixen pel sosteniment del projecte de Ca la Dona.

femfira 3a edició diumenge 19 octubrePARTICIPAR…Posar una parada? Donar un cop demà a l’organització? Cedir peces per a la parada de Ca la Dona? pots portar roba i objectes que tinguis per casa i ja no fas servir i un parell de penjadors que et sobrin!…Sigui com sigui….aquí tens un formulari per apuntar-te!: http://bit.ly/1ykZX5F

PARADISTES. TERMINIS PER APUNTAR-SE 6 d’octubre de 2014.

Cartell: Eulàlia D

Log in with your credentials

Forgot your details?