8/11,Taller autodefensa (18h) i Presentació del llibre (19:30h) Autodefensa y las claves de la auténtica seguridad. ¿Estás segura?, amb Karin Konkle

estas-seguraDijous 8 de novembre, cita doble amb Karin Konkle: a les 18h, petit taller d’autodefensa a Ca la Dona (Ripoll, 25, BCN), i a les 19.30h, a la Llibreria Pròleg, presentació del llibre (sant Pere més Alt, 46, BCN)

Autora: Karin Konkle (Estats Units, 1969) llicenciada en Estudis de Gènere.

La Karin ha estat fent a Ca la Dona, els darrers anys, els tallers d’autodefensa feminista. Més info del llibre i del treball de Karin Konkle a www.autodefensa.net o www.microtemas.com

En paraules de Karin: “quan li explico a un home que ensenyo autodefensa per a dones, sovint em comenta: “Ah, doncs, no em ficaré amb tu.” Generalment, contesto: “Així que pensaves ficar-te amb mi, però ara que saps que ensenyo autodefensa has canviat d’idea?”.

Aquesta obra és el resultat d’anys de dedicació al món de la violència de gènere i de la autodefensa. En ella, es defensa la tesi de que la defensa personal no és només colpejar, i la violència no sempre prové dels desconeguts, al carrer.En el fons, saber defensar-nos implica dir “si” quan volem dir “si” i “no” quan volem dir “no”.

Aquest llibre planteja la primera línia de defensa personal com una seguretat física que es crea a partir de mantenir la calma, escoltar la intuïció, tenir consciència de l’espai i la possibilitat de perill, així com comunicar-se amb claredat verbal i físicament. També tracta el procés de deixar una relació abusiva, denunciar una agressió i algunes situacions especials.”

A la pàgina web www.autodefensa.net, en l’apartat “Publicacions”, la lectora trobarà vídeos associats al llibre, que mostren varies tècniques per a defensar-se físicament.

Karin Konkle (Estats Units, 1969) és llicenciada en Estudis de Gènere (Women’s Studies) per la Universitat de Columbia (Nova York) i en Medicina Tradicional Xinesa per l’Escola Superior de MTX (Barcelona), a més a més d’estar formada en teràpia de polaritat (Asociación Española de Terapia de Polaridad). És 3er Dan d’Aikido de la Ki No Kenkyukai International Association (Doshu Yoshigasaki) y professora d’autodefensa per a dones; porta més de 20 anys practicant arts marcials (sobretot aikido i tai txi) i més de 10 anys practicant la meditació.

Ca la Dona, c/Ripoll 25 Barcelona. Catalunya

Log in with your credentials

Forgot your details?