Ca la Dona al FSCAT – Dissabte, 26 de gener

FSCAT: 25, 26 i 27 de gener de 2008, Facultat de Filologia de la Universitat de Barcelona

DIVENDRES 25 DE GENER, 18 HORES: Sostenibilitat de la vida humana i la feminització de la pobresa [A2] . Dins del BLOC A: Lluites, estratègies i campanyes. En favor dels drets socials, laborals i econòmics.

Es treballarà el tema de la feina de les dones i per què el sistema econòmic dominant invisibilitza aquesta activitat econòmica fonamental , i es parlarà sobre la feminització de la pobresa. Organitza: Dones i Treballs (Ca la Dona), Col·lectiu Ronda, SCCL

Desmilitaritzem la societat. Militars i educació… un binomi incompatible [C1]. Dins del BLOC C: Lluites, estratègies i campanyes. Contra l’imperialisme, la guerra i la globalització.

Volem reflexionar i proposar estratègies de difusió/sensibilització i d’accions conjuntes per tal de disminuir la continua presència de la ideologia militarista en diferents espais educatius i recreatius. Reivindiquem una societat desmilitaritzada, basant-nos en la Màxima: “Cap exèrcit defensa la Pau”. – Organitza: Justícia i Pau, Comissió Educació per el Desenvolupament, FCONG, Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau, Dones x Dones, IAC (USTEC-Ste-s)

EL DRET AL PROPI COS, DRET A L’AVORTAMENT al FSCAT

Dissabte 26 de gener | 12.00 hores | ASSEMBLEA DE DONES

TALLERS. Dissabte 26 de 14.00 a 16.00 hores
T2 · DRET AL PROPI COS, DRET A L’AVORTAMENT. [Ca la Dona]

DISSABTE 26, 16 A 18 HORES

Des de la pagesia, la solidaritat i el consum, les dones protagonistes de la Sobirania Alimentària [B8]. Dins del BLOC B: Lluites, estratègies i campanyes. Per la defensa del territori. Amb aquest seminari analitzarem els reptes que enfronta el moviment per la sobirania alimentària i, en especial, el paper de les dones com a protagonistes claus. A més presentarem el procés cap al Fòrum Ibèric per la Sobirania Alimentària del 2008 al 2010. – Organitza: Marxa Mundial de Dones, Entrepobles, Veterinaris Sense Fronteres, Xarxa de Consum Solidari

Dissabte 26 | 19.00 hores •••Assemblea de Moviments Socials•••

Diumenge 27 de gener | 12.00 Manifestació

Avanç del programa Fòrum Social Català: http://www.moviments.net/fscat/IMG/pdf/programa_3.1-1.pdf
Més informacions del FSCat a caladona.org:

Actes centrals del FSCat https://www.caladona.org/index.php/?p=357

Crida a l’Assemblea de Dones https://www.caladona.org/index.php/?p=355

Reunions preparatòries https://www.caladona.org/index.php/?p=340

Log in with your credentials

Forgot your details?