Concentració Aïllem l’Estat d’Israel. Trenquem el bloqueig de Gaza – Dijous, 24 gener

AÏLLEM L’ESTAT D’ISRAEL. TRENQUEM EL BLOQUEIG A GAZA

La nit de diumenge, 20 de gener, la població de Gaza es va trobar a les fosques, i a punt de perdre el subministrament d’aigua i de veure el col·lapse total del sistema sanitari.

Davant d’aquesta terrible situació, convoquem una concentració, aquest dijous 24 de gener, a les 20 h, a Plaça Sant Jaume de Barcelona, amb el lema “Aïllem l’Estat d’Israel. Trenquem el bloqueig a Gaza”. El bloqueig que imposa l’Estat d’Israel és un càstig col·lectiu, imposat de forma indiscriminada a una població civil. És, per tant, il·legal, i es mereix una sanció internacional . Veiem, però, que els governs europeus, en lloc d’exigir responsabilitats a Israel, es fan còmplices de les seves accions, al col·laborar amb el bloqueig de Gaza, continuant donant suport econòmic i venent armes a l’agressor israelià.

Exigim que s’aixequi de forma immediata el bloqueig criminal a Gaza, i que s’aïlli l’Estat d’Israel mentre aquest continuï trepitjant els drets humans del poble palestí. Hem preparat diverses mobilitzacions:

Concentració, aquest dijous 24 de Gener a les 20 h, a la plaça Sant Jaume de Barcelona, amb el lema: “Aïllem l’Estat d’Israel. Trenquem el bloqueig de Gaza”

Es demana que tothom porti espelmes.

*En aquesta mateixa línia un grup de persones vetllaran durant tota la nit amb espelmes, en solidaritat amb la població de Gaza a la plaça Universitat a partir de les 21 h.

Així mateix, enviem una salutació solidària a la població de Gaza, i els fem saber que no els deixarem sols.

Convocants inicials:
Plataforma Aturem la Guerra
Comunitat Palestina de Catalunya i Dones x Dones

Xarxa d’Enllaç amb Palestina i Telèfons de contacte:- Àlex Hinno (portaveu Comunitat Palestina de Catalunya): 678249343 comunitat.palestina@gmail.com

– Josep Lluís (Cooperant que acaba de tornar de Gaza): 677977866

– Fidaa Hammod (palestina resident a Barcelona): 663753464

— Xarxa d’Enllaç amb PalestinaPassatge del Crèdit, 7 (ppal)08002 BarcelonaPhone: 00 34 93 5531543info@xarxapalestina.orgwww.xarxapalestina.org

Log in with your credentials

Forgot your details?