Ca la Dona i Novembre Feminista s’adhereixen al comunicat de les dones agredides del projecte Okupa Casa Cádiz

Ca la Dona i Novembre Feminista s’adhereixen al comunicat que han fet les dones agredides per violència masclista dins el projecte Okupa Casa Cádiz.

En el comunicat manifesten que les quatre dones han estat agredides sexualment y una físicament per dos membres integrants del projecte Okupa Cada Cádiz i per un més que ha encobert els altres dos.

Que després de diversos intents de gestió per diverses vies, i davant la impossibilitat que se les escolti, la situació d’expulsió de totes elles i la continuïtat dels agressors i l’encobridor en el projecte Okupa Cása Cádiz, es veuen obligades a convocar una manifestació i roda de premsa, el diumenge 13 a les 19:30h, on donaran a conèixer tots els fets.

Exigeixen:

 • L’expulsió immediata de tots els agressors i l’encobridor principal.
  L’entrada immediata de totes les dones expulsades (les que ho desitgin) i la reparació dels danys emocionals causats.
  Dissenyar un projecte de protocol contra les agressions masclistes i LGTBI eficients que permeti crear espais segurs per a les dones i persones LGTBI.
  Rendició de comptes i transparència de les aportacions econòmiques rebudes per la continuïtat del projecte.
  Un procés de reestructuració de la bona relació que es tenia anteriorment amb les veïnes i el personal voluntari.
  Represa de l’activitat social que permeti que les persones sense sostre i persones refugiades puguin utilitzar el projecte com a via de sortida de la seva situació. Classes d’idiomes, assessorament, tallers de cerca de feina, acompanyament en la regularització de papers..
Comunicat dones Okupa Casa Cádiz

Log in with your credentials

Forgot your details?