Censura a l’estat espanyol de la web womenonweb.org (suport al dret a avortar segures)

Women on Web és una ONG que dona suport al dret a tindre un avortament segur i a l’accés d’anticonceptius sense discriminació. Rep suport de metges, investigadors, activistes, dones i gent que ha tingut o no una experiència personal amb l’avortament.

womenonweb.org

Women on Web is available to all people who need help with preventing and ending unwanted pregnancies. We are committed to ensuring that everyone, including trans, non-binary, genderqueer, and gender non-conforming people can safely access abortion and contraception without discrimination or alienation.
Font https://www.womenonweb.org/en/page/521/about-women-on-web

També està la web a la wikipedia on veiem que està a Països Baixos. Molt fort que ISPs puguin bloquejar webs de Països de l’UE a l’estat espanyol… La página web ha sigut bloquejada per diferents proveïdors d’internet, ISPs (Internet Servide Provider) a tot l’estat espanyol. Les ISP bloquejadores són Vodafone, Movistar, Euskaltel, Orange o Yoigo, encara que a mida que investiguem poden sortir més. Si tens una altra companyia i tampoc veus la pàgina, per favor, informa’ns al nostre contacte.Hem trobat que la pàgina ha sigut bloquejada des del 30/01/2020 fins avui. Sí, a l’estat espanyol no es pot veure aquesta web quan aquí tenim el dret a avortar, mentre que en països com Argentina, on no és legal, es pot. Estan aquestes ISPs saltant-se la llei sense respectar drets que ens ha costat segles aconseguir? Quantes webs més han censurat i no ho sabem?   Aquesta notícia l’anirem actualitzant si hi ha cap novetat.   Si tens Vodafone, Movistar, Euskaltel, Orange o Yoigo no podràs veure la web womenonweb.org , si no el que es veu en les següents imatges. En canvi, si tens un operador que participa a guifi.net, tal com capa8, Tramuntanet, o wifibytes pots veure la pàgina.

Log in with your credentials

Forgot your details?