Dijous 27 de gener, 17h a Ca la Dona, Formació sobre trata de persones a càrrec de Dones Juristes

La jornada de formació se centrarà en “El delicte de trata de persones amb finalitats d’explotació sexual al nou Codi Penal i el seu abordatge des de Llatinoamèrica”.

El passat 23 de desembre va entrar en vigor la nova redacció del Codi Penal espanyol. Això va significar que comencés a aplicar-se els nous tipus penals que incorporen a la seva redacció el delicte de trata de persones.

Aquesta incorporació ha tingut lloc també a altres llocs, considerats com a països d’origen i/o trànsit. Un d’ells és l’Argentina que ja porta dos anys d’aplicació d’una norma penal similar.

Aprofitant la visita a Catalunya de la penalista Mariana Barbitta, professora de la Facultat de Dret de la Universitat de Buenos Aires (UBA),  Dones Juristes ens convida a participar en una trobada en la que es farà una comparativa de la normativa penal aplicable i en la que ens explicaran el resultats judicials de la seva aplicació a l’Argentina.

El delicte de trata de persones amb finalitats d’explotació sexual al nou Codi Penal i el seu abordatge des de Llatinoamèrica.El delicte de trata de persones amb finalitats d’explotació sexual al nou Codi Penal i el seu abordatge des de Llatinoamèrica.

Log in with your credentials

Forgot your details?