DONES X DONES, dóna suport a la Campanya “DESMILITARITZEM L’EDUCACIÓ”

AGENDA17DXDLES ARMES NO EDUQUEN. LES ARMES MATEN!

Com cada any, la Campanya “DESMILITARITZEM L’EDUCACIÓ” convoca a la ciutadania a rebutjar la presència de l’exèrcit i els cossos policials dins el Saló de l’Ensenyament (Fira de Barcelona, del 22 al 26 de març).

Dones x dones, com a membre de la Campanya, participarà de les accions que enguany es portaran a terme i fa una crida a TOTES LES DONES a difondre la Campanya en les xarxes socials i a participar en les accions de protesta que es realitzaran a la Fira.

Des del 2008 la Campanya “Desmilitaritzem l’Educació” és una plataforma que aplega 100 entitats vinculades al foment de la pau i l’educació que any rere any ha denunciat la presencia armada – i els valors que transmeten- en espais educatius, lúdics i d’oci, tot reivindicant “espais educatius desmilitaritzats”.

Com a feministes rebutgem el masclisme i el militarisme que, des de l’òptica patriarcal, legitima i aprova l’ús de les armes i la violència com a instruments socials amb valors com l’obediència,la força, la heroïcitat, etc. Una violència que recau més específicament en les dones, tan en situacions de conflictes armats com de pau.

amb les Dones x Dones….No volem a l’exèrcit en espais educatius, ni a Catalunya ni enlloc.

*Si voleu participar en les accions del Saló poseu-vos en contacte amb nosaltres: donesxdones@llistes.moviments.net

Més informació:

.- DESMILITARITZEM L’EDUCACIÓ http://desmilitaritzem.blog.pangea.org i https://www.facebook.com/Desmilitaritzem

.- SIGNA ARA!!http://desmilitaritzem.blog.pangea.org Carta dirigida a la Consellera d’Educació Meritxell Ruiz i Roser Soley, retirin la invitació a l’Exèrcit per participar en el Saló de l’Ensenyament 2017.

.- Roda de premsa 14 de març:  https://directa.cat/actualitat/representants-politics-no-han-fet-prevaldre-sobirania-de-institucions-sobre-de-lexercit

.- Notícia El Punt Avui: http://www.elpuntavui.cat/societat/article/5-societat/1093874-clam-contra-l-exercit-al-salo-de-l-ensenyament.html

.- Comunicat DESMILITARITZEM L’EDUCACIÓ  ( 25 gener) arran les declaracions de la Fira de Barcelona on també trobareu la Resolució 1141/X del Parlament de Catalunya, sobre la presència de les Forces Armades Espanyoles en el Saló de l’Ensenyament, i la Moció 55/XI del Parlament de Catalunya, sobre la desmilitarització de Catalunya:

http://desmilitaritzem.blog.pangea.org/2017/01/25/denunciem-lincompliment-per-part-de-fira-de-barcelona-de-resolucions-institucionals-salosenseexercit/

.- Comunicat FUNDIPAU: http://fundipau.org/per-un-salo-de-lensenyament-sense-forces-armades/

DNXDLOGO

 

donesxdones

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Log in with your credentials

Forgot your details?