Estrenem el primer blog de les famílies LGTBI

FLG-ASSOCIACIÓ DE FAMÍLIES LGTBI, des de 2001

Avinguda del Marquès de l’Argentera, 22, 08003 Barcelona./ T.: 645 31 88 60

FLG et convida a visitar el Blog de Famílies LGTBI

Per què un blog?

Més enllà de la immediatesa de les notícies i els esdeveniments d’aquest món frenètic que ens ha tocat viure, el blog de les FAMÍLIES LGBTI vol ser un espai de reflexió pausat i compartit, una zona comfortable on estimular els nostres pensaments de forma tranquil·la, amb més anàlisi que pressa; en definitiva, un lloc on trobar-nos en família i compartir una estona filosofant sense consultar el rellotge i amb una bona tassa de te al costat.

Us proposem articles de fons, entrevistes, informacions que ens interessen com a família o com a col·lectiu. Convidem les famílies a fer-hi un cop d’ull si, a més de les activitats habituals de l’FLG, voleu gaudir d’opinions que sumin i idees que restin preocupacions. Veniu, llegiu, dediqueu una estona al blog de l’FLG i deixeu-vos portar pel fil dels pensaments.

Hi vull col·laborar!

Si vols participar en el blog, escriu-nos a familieslg@familieslg.org i envia’ns el teu text amb les pautes que indiquem:

 

– Han de ser textos originals, no publicats, amb extensió màxima de tres pàgines escrites a doble espai, times news roman, 12.
– El text ha d’anar signat amb nom, cognom, i càrrec/professió del qui signa, i correu electrònic.
– Cal posar-hi títol i un resum breu o entradeta.
– S’acceptaran escrits en català, castellà o anglès.
– S’han de presentar adjunts en un document en format word.

S’admetran tota mena de textos relacionats amb la temàtica LGTBI, de famílies o qualsevol altra que pugui ser d’interès per a l’FLG. S’inclouran articles, entrevistes, ressenyes de llibres, o similars.

 

El consell de redacció es reserva el dret d’admetre o rebutjar aquestes obres segons criteris de qualitat i adequació a la pàgina.

Log in with your credentials

Forgot your details?