Iniciativa del Centre de Documentació per a compartir els dies de quarantena

Encerradas_solas_pikara-1

Companyes confinades i estimades,

El fet d’estar confinades en contra de la nostra voluntat (tot i que assumim amb responsabilitat que és això el que hem de fer) i el que estem vivint aquests darrers dies, ens porta a rememorar la quantitat de dones que al llarg dels temps hauran experimentat sensacions, sentiments, angoixes, preocupacions i pors, amb algun punt de similitud amb les que potser tot just ara comencem a sentir nosaltres.

L’objectiu d’aquestes línies no és fer comparacions sinó buscar línies genealògiques que ens serveixen de referents, de models on agafar-nos, de miralls on reflectir-nos i sobretot és l’excusa perfecta per fer memòria, recordar i reconèixer la fortalesa i valentia de totes aquelles dones que han viscut algun tipus de confinament físic, mental, espiritual, vivencial, en definitiva.

Les companyes del Centre de documentació ens hem movilitzat i poc a poc volem anar intercanviant reflexions, escrivint articles, ressenyes, critiques… Podeu consultar la secció “Sabies que…” de la nostre Web per veure el que anirem afegint a poc a poc.

Ens agradaria, doncs, convidar-vos a participar en aquesta iniciativa per tal que es convertís en un teixit de fils compartits on cadascuna pugui explicar com ho està vivint i des de quins referents se situa. Som tant diverses i la mateixa experiència la podem està vivint des de perspectives i situacions tant diferents que mostrar aquestes diferents experiències de ben segur ens ajudarà a totes i ens enriquirà. Tant de bo aconseguim obrir una finestra que enforteixi les nostres relacions polítiques i sigui un estímul per mantenir-nos actives llegint, escrivint i compartint. Ho podem fer de forma anònima, personal o amb un nom de ploma. Ho podem fer llarg o curt, en forma de relat o de ressenya, amb visió històrica o actual, per reivindicar o per denunciar. Ho podem fer de cara enfora o de cara endins… Realment com cadascuna se senti millor!

Estem a les xarxes! Si us ve de gust compartir alguna cosa, feu-nos-ho arribar al nostre twitter @CDoc_caladona o per mail centredocumentacio@caladona.org. Estarem encantades de llegir-vos!

Log in with your credentials

Forgot your details?