Laboratori Feminista de Creació Documental 2019

Ja pots apuntar-te al Laboratori Feminista de Creació Documental 2019

El Laboratori és un espai on, més enllà d’adquirir coneixements al voltant de la realització documental, s’aprofundeixi en les cinètiques feministes com a font de debat i reflexió.


El Laboratori està dirigit a totes les dones que tinguin un projecte de curtmetratge documental (màxim 20 minuts) entre mans i vulguin dur-lo a terme guiades per mentores de renom internacional.

Aquest any han ampliat el calendari lectiu per donar més espai al desenvolupament dels vostres projectes i es comptarà amb un súper equipàs de dones professionals del cinema i el documental.
Compartireu amb Tania Adam, Mercedes Álvarez, Neus Ballús, Helena Bengoetxera, Saudde Ceballos, Valerie Delpierre, Sally Fenaux, Vanesa Fernández, Ingrid Guardiola, Violeta Kowacsis, Laia Manresa, Lola Mayo, Imma Merino, Laura Mercader, Alejandra Molina, Marta Nieto, Ana Pfaff, Miriam Porté, Elisabet Prandi, María Milagros Rivera, Aida Sánchez de Serdio, Marta Nieto, Beatriz Santiago, Marta Selva, Anna Solà, Diana Toucedo, Eva Valiño i Marta Vergonyós.

El Laboratori Feminista de Creació Documental està dividit en dos mòduls de docència, un teòric de 66h i un pràctic de 41h, 6 sessions monogràfiques i, finalment, una setmana de rodatge, tres de muntatge i dues de postproducció.

Del 18/11/19 al 8/06/20, vine al #labfemdoc

Tota la informació a la web de La Bonne

Log in with your credentials

Forgot your details?