[seminari] Les dones transformem des de la cuidadania

…del 1r Congrés de les Dones de Barcelona al 2n

Quan es va fer el i Congrés, el 1999, des de Ca la Dona es va presentar una ponència sobre participació que va suposar un debat interessant dins la nostra associació i va traspassar algunes pràctiques concretes de participació al Consell de Dones. En aquell moment fou molt ben acollida i encara ara és punt de referència.

Ara ens agradaria fer un pas més en la reflexió sobre la participació de les dones, des de la perspectiva de la cuidadania, treballant els eixos temàtics que es proposen al ii Congrés*

Aquest és el calendari dels debats, que farem gaudint de la presència de les autores dels textos:

* Les dones transformem des de la ciutadania, amb Encarna Bodelon. Vam fer el taller el dia 29 d’abril, amb un debat molt interessant sobre com entenem la participació, com posar-nos en el centre, i com relacionar-nos amb les  institucions desapoderant-les.
* Les dones transformem des dels temps i els treballs, amb Cristina Carrasco i Teresa Torns. 18 de maig a les 18.30 h
* Les dones transformem els espais de la ciutat per a la vida qüotidiana, amb Zaida Muxí Martínez. 8 de juny a les 18.30 h
* Porta’m a l’hort o les dones transformem des de les cultures, amb Marta Darder. 22 de juny, a les 18.30 h

Materials per als debats
Esperem com sempre la vostra assistència!

*El 2n Congrès de les Dones de Barcelona se celebrarà els dies 16 i 17 d’octubre d’enguany. Es preveu la participació de les dones dels districtes i d’entitats de dones i dones individiduals de manera presencial i on line (web del congrés www.bcn.cat/congresdones09).

Log in with your credentials

Forgot your details?