Novetats del Centre de Documentació de Ca la Dona

Al bloc aquesta setmana hem gaudit de dos documentals programats per les companyes de la 28a Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona: gràcies a Worlds of Ursula K. Le Guin, hem pogut tornar a parlar d’una autora que ens agrada molt i al Centre doc ens apassiona; i la pel·lícula The Archivettes ens ha servit de pretext per a celebrar el Dia Internacional dels Arxius, recordant com és de fonamental i necessari el treball d’arxivera per a la memòria lesbiana feminista. Moltes companyes ens hem sentit completament identificades amb les dones del Lesbian Herstory Archives.

Hem acompanyat l’acte de diàleg amb Mireia Boya, amb una nota del seu llibre Trencar el silenci, que posa en relleu el que representa per a la lluita independentista, feminista, antipatriarcal i antiracista.

I, per acabar, hem recordat el llibre Ser Mujer Negra en España de l’activista afroespanyola Desirée Bela-Lobedde, una lectura més que imprescindible en aquest temps de violències racistes i de defensa dels drets de cada ésser humà.


Esperem que gaudiu d’aquestes entrades! No dubteu a escriure’ns per a ser publicades!! Ens fa molta il·lusió rebre els vostres comentaris, idees, consells així que… Animeu-vos!!

https://centredocumentacio.wixsite.com/confinamentfeminista

Log in with your credentials

Forgot your details?