Inscripcions COMPLETES al CURS ONLINE “FEM CODI FEMINISTA”

Ja estan completes les inscripcions al Curs Online “Fem Codi Feminista”, d’introducció al Python! Moltes gràcies per contactar-nos!

El curs es farà per Skype. Per qualsevol dubte, podeu contactar-nos enviant un correu electrònic a: info@caladona.org

Les places són limitades i el curs és gratuït, així que us demanem compromís en l’assistència.

 Per què volem fer un curs d’introducció al Python?

Un dels motius que ens porten a tenir un gap de gènere en els estudis i les professions tecnològiques és que la programació com a activitat i de lleure i cultura es dirigeix molt específicament, de maneres formals i informals, als nois joves.  En aquest sentit, per despatriarcalitzar la programació, volem oferir un curs dirigit a dones de totes les edats i procedències, sense grans coneixements tècnics previs, només a nivell d’usuàries.

En el curs farem un repàs molt ràpid de conceptes generals de hardware, software i arquitectura d’internet, i ens posarem a programar en Python, que és un llenguatge lliure i col·laboratiu, altament interpretat, i de sintaxi moderna. Construirem els nostres propis programes, com ara un codi que ens permeti assignar l’amic invisible aleatòriament, llegir fulls de càlcul i comparar pressupostos, i també fer els nostres propis jocs, per descomptat! Us hi esperem!!

Log in with your credentials

Forgot your details?