Tamaia engega un nou grup de ‘Dones grans i sàvies. Resiliència front la violència masclista’

GRUP_DONES_GRANS

L’any 2017 van iniciar un projecte pilot d’un grup per a dones majors de 60 anys que havien confrontat els efectes de la desigualtat que comporta el gènere, la classe, l’ètnia i especialment, l’edat. Aquest grup ha tingut una llargada de 2 anys i ha estat un treball preciós a on, tant les dones com la terapeuta i la Mentora que han conduït el grup, han après i compartit a través de la creació d’una xarxa que ens pot sostenir més enllà del grup.

Aquest any volen engegar un nou grup per tractar específicament les violències masclistes en les dones majors de 60 anys. El grup s’iniciarà l’octubre del 2019 i tindrà continuïtat al llarg del 2020. I l’horari és els dilluns de 10 a 13h un cop al mes.

El perfil és: dona major de 60 anys que hagi tingut alguna experiència amb violència masclista al llarg del seu cicle vital i que tingui ganes de poder compartir amb altres dones per poder resinificar aquesta/es experiències i sortir enfortida i amb més recursos personals.

El grup serà de màxim 12 dones. Les dones que estiguin interessades han de trucar a partir del 16 de setembre al 93.412.08.83 o bé enviar un mail a tamaia@tamaia.org

Compartim la participació de les dones del grup a Ràdio4 al Programa Feminismes:http://www.rtve.es/alacarta/audios/feminismes-a-radio-4/gran-capital-saviesa-les-dones-grans-tamaia-avaluacio-sentencia-manada/5330922/?fbclid=IwAR2-rjhgpfIarPCX3-GFF1529WFa2E12MGMs6kE9553-30AXBXcRoxIyPYg

Log in with your credentials

Forgot your details?