16/04:: El Deute o la Vida. Xerrada-debat amb Sònia Farré

deuteovida16042015La crisi del Deute ens està amargant la vida a moltes. De què parlen quan ens imposen el Deute? En el marc de dibuixar El país que volem les dones, us convidem a parlar-ne amb Sònia Farré, de la coordinació de la PACD, Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute.

Què sabem del Deute? A qui devem? Com ens afecta la crisi del deute a les dones? Quin deute hem de pagar? I els Deutes ocults? Hi ha molts interrogants però també hi ha experiències d’empoderament vs el Deute. La qüestió és Què decidim sostenir el Deute o la Vida?

Dijous 16 d’abril, a les 7 del vespre, a Ca la Dona (c/Ripoll 25 de Barcelona (M L4 Urquinaona).

Sònia Farré. Professora de Secundària. De l’equip de coordinació de la PACD i de la Comissió de Gènere de la PACD. És una de les autores de l’Informe sobre el deute públic a Catalunya Independents de qui?, elaborat col·lectivament per la Plataforma d’Auditoria Ciutadana del Deute (octubre 2014). Aquí la podeu veure en 2 vídeos, 1 de tv3 i l’altre del P.Constituent:

http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/programa/Les-veus-del-15-M-Sonia-Farre/video/4090714/ Les veus del 15M: Sònia Farré (TV3)

https://www.youtube.com/watch?v=1zkeCBd7JgE Sònia Farré a Encerclem La Caixa (P.Constituent)

Fins llavors, us proposem aquests materials:

imatge-infografiadeute-pacdhttp://independentsdequi.cat/ – web de l’informe del deute català

http://auditoriaciudadana.net/2013/03/07/la-deuda-de-genero-el-deute-de-genere-cast-cat/ Comissió de gènere de la PACD. Publicat al Setmanari Directa nº 308 el 6 de març de 2013

Il·lustració: Roser Pineda. Gràfic: PACD València http://blogs.laveupv.com/13568

FxI

Log in with your credentials

Forgot your details?