Taller d’arquitectura i reunió de grups

Aviat tindreu a les mans el proper Fulls de Ca la Dona explicant les novetats, però us avancem que, tal i com vam anunciar el desembre, tenim finançament per a iniciar la rehabilitació de la nova casa… aquest mes d’abril!

Per tant, ara és el moment per a fer la revisió final del projecte arquitectònic que hem anat treballant els darrers anys, perquè la casa de Ripoll sigui la nostra casa.

…Per això, convoquem…

Taller d’arquitectura: el proper serà el dia 4 de febrer a les 18 h.

Si no has vingut als tallers anteriors, però vols incorporar-t’hi, posa’t en contacte amb la secretaria perquè et puguin passar els materials de treball previ.

Assemblea de grups de Ca la Dona: serà el dimecres 18 de febrer a les 19 h.

Parlarem de:

_ objectius dels grups per aquest 2009 i activitats que es vulguin destacar. També les grans línies de treball de Ca la Dona per aquest any.

_ presentació del projecte arquitectònic de Ripoll 25: ara ja estem en la fase final per a començar les obres…………….. a l’abril!!! Així que els grups que vulgueu fer propostes, les heu de fer ja!

_ presentació dels nous grupas de la casa.

_ informació sobre les campanyes en les que Ca la Dona participa durant aquest any,

Veniu toooooooooooooooooooooooooooooooooootes!

*[A totes les dones interessades en la presentació del projecte que no participeu dels grups: aviat us farem arribar convocatòries per a més presentacions del projecte]

Log in with your credentials

Forgot your details?